G
Gość
Gość
Tequila, a jak tam u Was? Jak sie czujecie z maluszkiem?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martini, to moze idz do lekarza, co? Zeby tfu tfu tfu nie bylo gorzej[emoji20]Ja już mam 37.2 gorączkinic się nie poprawia...
Martini może herbata z miodem pomoże. Jak do jutra nie przejdzie to do lekarza lepiej iśćJa już mam 37.2 gorączkinic się nie poprawia...
Moze najlepiej IP, jak mowisz ze to moze byc od porannego skurczu.Niestety nic lepiej, mierzylam pol godz i 37.7 jak przez noc nie przejdzie (a wezme jeszcze apap) to gdzies sie chyba jutro wybiore tylko nie wiem gdzie gin ? czy internista? czy moze ip ? wydaje mi sie ze ta goraczke moge miec od porannego skurczu ale nie wiem....
Ja wszystkie badania robie prywatnie.Ja dzisiaj oglądałam swoją szczotkę i niestety włosy z cebulkami wyłażą, po pracy pójdę kupić szampon Jantar, dziewczyny bardzo go chwalą i widziałam firmę Petal fresh naturalne kosmetyki , wezmę odżywkę może coś to da.
Zastanawiam się czemu ja nie dostałam skierowania na glukozę, nie żebym żałowałaale wszystkie macie a ja na wizytę mocz, białko całkowite, potas i coś jeszcze.