reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja od wczoraj mam taki ból przodu ud i pachwin ze leżąć mam zakwasy jak pociąga nogi dosiebie. Chodziłam wczoraj jak kaczka :D do tego wolno jak żółw mój mąż zawsze z tyłu idący wyprzedżal mnie i nie mogłam go dogonić :D chyba się zaczyna.

Ja od wczoraj mam taki ból przodu ud i pachwin ze leżąć mam zakwasy jak pociąga nogi dosiebie. Chodziłam wczoraj jak kaczka :D do tego wolno jak żółw mój mąż zawsze z tyłu idący wyprzedżal mnie i nie mogłam go dogonić :D chyba się zaczyna.
Tez mi sie z 2 tyg temu zaczelo ze jak za duzo leze jeszcze w jakiejs pozycji ze nogi sa rozlaczone to jak sie podnosze to i w pachwinach ciagnie i uda bola i chwile schodzi zaczym sie zejda :D

Dziewczyny, a ja juz czuje porzadne ruchy, nie takie jak w tamtym tygodniu.
Nawet widze jak mi sie w tym miejscu brzuch ruszy, gdzie maly mnie kopnie[emoji4]
To jest niesamowite. Kocham to[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz :) i ty się doczekałas :) ja nagrywam kopniaki...kopia z 10 razy ze brzuch skacze zacznę nagrywać cisza ...ngrywaM 3 minuty przestaje znowu kopią..czy one widza przez brzuch ?:p

a moja mała od wczoraj spokojna okropnie, już się stresowałam, wróciłam do domu, od razu na łózko i czekam... zwykle po chwili już były kopniaki, a tu nic. Na boku leżałam, też nic, chyba z pół godziny cisza, M dał mi trochę czekolady, odczekałam i były kopniaki, ale takie delikatne. Dzisiaj trochę pokopała ale od kilku godzin znowu cisza...
Nie wiem czy to normalne

reklama
Bylam u ginekologa w pon (nie mojego) zmierzyl mi szyjke macicy wyszlo 3 cm. Ale dalej boli mnie brzuszek, wiec dzisiaj podjechalam do swojego, zbadal mnie i tez zmierzyl szyjke dopochowo i dzisiaj wyszlo ze ma 4 cm. Wiem, ze szyjka nie moze sie wydluzyc, ale w takim razie ktory pomiar jest prawidlowy???

Do góry