Ja do tej pory też robiłam wszystko prywatnie, chociaż miałam skierowanie od lekarki, ale akurat w przychodni laboratorium miało przerwę wakacyjną i zostało przeniesione w inne miejsce, gdzie nie chciało mi się jezdzic i szukać , ale teraz już postanowiłam wykorzystać skierowanie . Chodzę do lekarza na nfz.Ja wszystkie badania robie prywatnie.
Na nic nie mam skierowania.
Co do wlosow, mi wychodza, ale po encortonie i heparynie i acardzie.
Jak bierzesz cos z tych rzeczy to od tego.
Wczoraj sobie sama ciachnelam 4cm wlosow. Juz mam takie dlugie, a do fryzjera nie chce mi sie isc.
No ale musze przy okazji go odwiedzic bo troche krzywo obcielam[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nic z tych rzeczy już nie biorę od dłuższego czasu, ale wczoraj doszłam do tego, że to może być powiązane z moim spadkiem białka. Wyszukiwałam informacji jak wzmocnić włosy, znalazłam artykuł "dieta dla włosów' pkt 1 białko, jeśc dużo mięsa, ryb, nabiału. Skoro ja doprowadziłam się do takiego niedoboru, to może teraz właśnie tak się odbija. Od ostatniej wizyty codziennie jem jakąś rybę i coś z mięsa i obrzęki zniknęły, znowu mam swoje stopy więc może włosy zaczną też stopniowo się wzmacniać jak jeszcze dołączę kosmetyki. Oczywiście zapytam lekarkę na wizycie o to też, no ale do niej jeszcze 2 tygodnie.