reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Aduś - cieszę się, że Tu jesteś:-) Niech maluszek zdrowo rośnie, a najbliższe 8 miesięcy przyniesie Ci tylko radość Już starczy zmartwień - teraz czas by cieszyć się ciążą
Różyczka82
Fanka BB :)
Witaj Aduś Najważniejsze że się udało Dbaj o siebie i o Maluszka :-)
Aduś16
Misia, Dorex, dzięki za podpowiedź! ja mam leciec za 2 tyg. czyli połowa 8 tc na tydzień, to tylko 1.5 h, lekarz powiedział że nie ma przeciwwskazań jak wszystko jest ok a u mnie widzi że jest dobrze, żadnych plamień i odklejeń, tętno dobre, a na 3 dni przed wylotem na kontrole żeby być pewnym że nie ma żadnego ryzyka. Mam nadzieje że takie przeciążenia przy starcie i lądowaniu chyba nie zagrażają maleńtaskowi
Misia1974
Adus - Księżna Kate teraz w ciąży na Karaibach. Ale A. dziś stwierdził,że pewnie tam poleciała, bo nie ma po drodze gór i nie ma szybkiego tracenia wysokości. Ja kiepsko znosze lądowania, gdy samolot za szybko traci wysokość. Tak jest, gdy lotnisko jest blisko gór ponoć.
Hej Adus, ja lecialam wczoraj. Po przylocie do wroclawia poszlam na usg i wszystko bylo ok. To juz byl moj trzeci przelot w ciazy. Dla mnie latanie to jak przejazd tramwajem, bo od pieciu lat kraze tak... Staraj sie nie stresowac i bedzie dobrze.
reklama