reklama
Coleta pozazdrościć, że będziecie mieli pokoik dla maleństwa. My na razie u nas w sypialni. Ale w tym roku planujemy zrobić dziurę w ziemi pod dom. Wtedy to już będzie lux. Ja ostatnio z sis pogadałam sporo o dzieciaczkach tzn. na wyprawce. Poleciła mi firmę zajmującą się produkcją ciuszków dla dzieci. Ponoć są cud, miód i cukieraski. Ona swoim chłopakom tylko to kupowała. Na all jest pełno produktów tej firmy i nie są bardzo drogie. Chodzi tu o firmę Ewa Klucze. Będę zamawiać jej ubranka. Bodziaki chodzą pomiędzy 12-16zł.
Różyczko bez względu na rodzaj porodu to samo jest po porodzie potrzebne;-)
A to cenna informacja. Dzięki! Ja szykuję się do cc... ale wydawało mi się, że jakieś inne rzeczy muszę mieć - w sumie to nie wiem dlaczego
Marcysiowa, potwierdzam. Mam kilka ubranek od Ewy Klucze i są bardzo fajne - mięciutkie, dobra jakość bawełny. Polecam.
Dziś za podobne pieniądze kupiłam też kilka sztuk w realu.
Różyczka82
Fanka BB :)
Różyczko bez względu na rodzaj porodu to samo jest po porodzie potrzebne;-)
Dzięki za info właśnie się zastanawiałam jak to jest hihi
A co do tego łóżeczka - Łóżeczko z szufladą BUKOWE 3 kolory + materac GPK (2948571295) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to też jest fajne - już je kiedyś oglądałam (i zapomniałam o nim)....no i weź i się zdecyduj
Z mężem pogadam później. A jutro jadę coś kupić. Cokolwiek. :-)
lilonka
Smerfikowa mama
No właśnie NIC nie mamy. I zaczynam lekko panikować. My mamy podobny metraż mieszkania - przemeblowanie już zrobiliśmy. Teraz pozostało zacząć robić zakupy.
Łóżeczka chciałabym z szufladami też kupić - właśnie ze względu na małą powierzchnię mieszkania. Ale wczoraj znalazłam takie łóżeczko z materacem - dobra oferta..... ŁÓŻECZKO KLUPŚ RADEK II SOSNA +MAT GPK 11CM PŁOCK (2985557741) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i się zastanawiam co robić. Mogę dokupić zamiast szuflady taki pokrowiec w np. w Ikei i pod łóżeczkiem połóżyć....w tygodniu do hurtowni się jeszcze przejadę zobaczyć jakie są ceny i się wtedy zdecyduję chyba. CO prawda chciałam ciemniejszy kolor - ale z drugiej strony...co za różnica...a łóżeczko posłuży 2 góra 3 lata i tak.
Wózek baby active twinni chyba kupimy (chyba że nam się coś odmieni).
A co do reszty...czas zacząć kupować ciuszki/pieluszki/kocyczki/pościel... Tak się zastanaiwałam - ile pieluch tetrowych kupować? 20? 30? nie wiem....
Dżizaz babulce - mi leci 30 tydzień i dopiero będę zaczynać gromadzenie;-) i jakoś mnie to nie przeraża. Poza tym u mnie na 43 m też nie bardzo jest gdzie to składać. Im później się zagracę tym lepiej.
Misia1974
Ja chce na przyszły tydzień umówić się ze stolarzem, by zamówić meble dla Maluszka. My mamy swojego stolarza, który nam porobił do całego domu meble w jednakowym stylu. Mamy swojego geniusza. Pokój czekał na Maleństwo. Mieszkały w nim zabawki córki. Tj.jest tam miasteczko dla jej rodzinek Sylvanian. Trudno nam zznaleźć inne miejsce dla nich.
Ja dziś na chwilę usiadłam, bo przyjechali chłopaki z pracy po dokumenty i musiałam odleżeć skurcz brzucha.
My mamy imię dla dziewczynki wybrane: Lidia. Z chłopcem jest większy problem. Ale ponoć jest dziewczynka, więc nie myślimy póki co.
Ja dziś na chwilę usiadłam, bo przyjechali chłopaki z pracy po dokumenty i musiałam odleżeć skurcz brzucha.
My mamy imię dla dziewczynki wybrane: Lidia. Z chłopcem jest większy problem. Ale ponoć jest dziewczynka, więc nie myślimy póki co.
Różyczka82
Sony - witaj :-) Pamiętam Cię z innego wątku Cieszę się że się udało!
na prenatalne nie trzeba byc na czczo na żadne z jego aspektów
film o niani koszmarny!!!! u mnie lekarz powiedzial ze juz sa narzady wykształcone ale jeszcze nam nie powie wiec trzeba poczekac z nazywaniem Zuzia czy Filip naszego bąbla wiec szał zakupów jeszcze przed nami
film o niani koszmarny!!!! u mnie lekarz powiedzial ze juz sa narzady wykształcone ale jeszcze nam nie powie wiec trzeba poczekac z nazywaniem Zuzia czy Filip naszego bąbla wiec szał zakupów jeszcze przed nami
reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Witam was kobitki i ja się do was dołączę. Termin wypada na 16 październik))
Witaj kochana :-)