reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny kciuki za wizytę.
Martka powodzenia ładnych widoków i miliona fot :) ja póki co miękki brzuch mam nawet w nocy sprawdzałam kilka razy ale nie pamiętam. Wiem ze na boku leżąć miałam miękki. I jak twardnieje poloze sie na bok to ejst miekki.Idę wypić wodę ze śliwek może coś mnie ruszy. Martka ja chcesz i możesz może zapytać lekarzą co mam robić. Biorę magnez acard Luteine nospe a i czytalam ze potas powinno się brać bo też może wywyoływac. No ale tak czy siak powodzenia :* o której wizyty?

reklama
Wypiłam Wode ze śliwek i trochę mnie ruszyło ale tylko trochę :( a od początku ciąży cieszyłam się ze mnie zaparcia nie mecza

Pisanka spróbuj tej kawy się napić. Ja pije pół na pół z mlekiem i naprawdę pomaga. A jak nie to inke może ona tez coś ruszy.

Pisanka spróbuj tej kawy się napić. Ja pije pół na pół z mlekiem i naprawdę pomaga. A jak nie to inke może ona tez coś ruszy.
Nie mam kawy nawet. Inke pije i nie pomaga :/ nic nie chce pomóc jakąś blokadę mam w tylku. Pojechała bym na ip ale tam mnie zostawia i dadzą nospe i nawet nie zbadają przez 5 dni. . Taki szpital mamy

Ostatnia edycja:
No mam. Wcześniej się załatwialam chociaż trochę a teraz od 3-4 dni kompletnie nic. Czuje ze bolą mnie całe jelita...
A co do ruchu to naprawdę ja wyjdę tylko rano byłam ostatnio wtorek i środa na godzinę i tyle. I to pod blok :( a wszędzie samochodem jeżdżę :( potem do domu i leżenie do 14 czekam na m az wróci z pracy i do domu do siebie i potem już leżę. Wychodze z domu 2 razy w tygodniu :( nikt mi nie zalecał lezenia bo mówią ze mam chodzić i się trochę ruszac. Ale i tak leżę bardzo dużo. Bo caly tydzień prócz tuch 2 dni chodzę tylko do kibelka. Learka powiedziała ze nie musze leżeć mam nie chodzić po 3 h ale leżeć nie musze plackiem. Ciekaw co mój powie w poniedziałek.
Pisanka, kurcze... Zadzwon do gina i spytaj sie czy mozesz czopki. Po jakiego sie meczysz...a te toksyny tez nie sa dobre w ciazy. Jeszcze Ci dojdzie do niedroznego jelita.
Ja ich uzywam i tam pisze ze w ciazy mozna. To sa takie musujace czopki, do pol godziny sie zalatwisz.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry