reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
no ja mam taki fajny "sklep" Szafa i tam wycenione sa juz ciuszki. Ale ostatnio mało było do wyboru. Może w piątek się przejdę i coś upatrze. Bo u mnie na szmatach to nie ma nic ciekawego :(

Dziewczyny ja sie niestety z wami pożegnam :( na usg brak echa płodu, ciąża zatrzymała sie w 7 t. Odstawiam leki i czekam na poronienie, jak nie to za tydzień szpital :( trzymajcie sie i trzymam za was kciuki, moze kiedyś jeszcze tu dołącze
Bardzo mi przykro :(
Żadne słowa nie są w takim momencie odpowiednie, trzymaj się kochana
Pamiętaj że jeśli będziesz chciała pogadać, wyżalić się, poradzić to my tu jesteśmy...

My robimy maly spontan , jak nic sie nie spitoli, jutro ruszamy kilka dni nad morze :)
M mi zaserwowal taka oto przyjemnosc, wie ze ja bez morza jak studnia bez wody :p no i coz wynagrodzenie mal za ta rezygnacje z Grecjii :) Mam nadzieje ,ze podroz zniose dobrze...tego obawiam sie w sumie najbardziej.
To może się spotkamy gdzieś na plaży:p

no ja mam taki fajny "sklep" Szafa i tam wycenione sa juz ciuszki. Ale ostatnio mało było do wyboru. Może w piątek się przejdę i coś upatrze. Bo u mnie na szmatach to nie ma nic ciekawego :(
Ja mam po prostu kolo 40 sklepów ze szmat ami. Małe miasto ale tylko szmaty praktycznie są. Dzisiaj byłam w 6 w 4 coś kupiłam. Myślę że w 30 procentach szmat może byłam w swoim miescie

reklama
Do góry