reklama
G
Gość
Gość
Tylko u mnie nie tak tanio jak u Pisanki.Strawbelka super ciuszki
Placilam po 5zl za sztuke.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykroDziewczyny ja sie niestety z wami pożegnam na usg brak echa płodu, ciąża zatrzymała sie w 7 t. Odstawiam leki i czekam na poronienie, jak nie to za tydzień szpital trzymajcie sie i trzymam za was kciuki, moze kiedyś jeszcze tu dołącze
Żadne słowa nie są w takim momencie odpowiednie, trzymaj się kochana
Pamiętaj że jeśli będziesz chciała pogadać, wyżalić się, poradzić to my tu jesteśmy...
To może się spotkamy gdzieś na plażyMy robimy maly spontan , jak nic sie nie spitoli, jutro ruszamy kilka dni nad morze
M mi zaserwowal taka oto przyjemnosc, wie ze ja bez morza jak studnia bez wody no i coz wynagrodzenie mal za ta rezygnacje z Grecjii Mam nadzieje ,ze podroz zniose dobrze...tego obawiam sie w sumie najbardziej.
pisanka89
Fanka BB :)
Ja mam po prostu kolo 40 sklepów ze szmat ami. Małe miasto ale tylko szmaty praktycznie są. Dzisiaj byłam w 6 w 4 coś kupiłam. Myślę że w 30 procentach szmat może byłam w swoim miescieno ja mam taki fajny "sklep" Szafa i tam wycenione sa juz ciuszki. Ale ostatnio mało było do wyboru. Może w piątek się przejdę i coś upatrze. Bo u mnie na szmatach to nie ma nic ciekawego
Tak strasznie mi przykro truskawko [emoji22][emoji22]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
G
Gość
Gość
Chyba razem pojedziemy do Pisanki[emoji1]Pisanka chyba przyjade do Ciebie i też wtedy coś fajnego kupie
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom