reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja mam identyczne. Nie polecam. Też lubię Ikeę za ich styl. Ale już wykonanie.... To łóżeczko akurat ma tą wadę, że pokryli je chyba tylko 1/100 milimetra farby. Po 9 miesiącach użytkowania jest odrapane. Masakra.... Niektóre (te droższe meble) są chyba lepsze. To łóżeczko to porażka... Jeśli chciałabym je kiedyś odsprzedać to musiałabym je najpierw wyremontować

reklama
Ja mam identyczne. Nie polecam. Też lubię Ikeę za ich styl. Ale już wykonanie.... To łóżeczko akurat ma tą wadę, że pokryli je chyba tylko 1/100 milimetra farby. Po 9 miesiącach użytkowania jest odrapane. Masakra.... Niektóre (te droższe meble) są chyba lepsze. To łóżeczko to porażka... Jeśli chciałabym je kiedyś odsprzedać to musiałabym je najpierw wyremontować
O widzisz. Dzięki za opinie. To będę szukać dalej :)

O widzisz. Dzięki za opinie. To będę szukać dalej :)
20160803_154946-1280x720.jpg

Załączniki

• 20160803_154946-1280x720.jpg
    20160803_154946-1280x720.jpg
    106,7 KB · Wyświetleń: 262
Truskawka, o Boże.... Ja tu o łóżeczku, a teraz doczytałam. Strasznie mi przykro. Nikt nie powinien tego przeżywać. Dzieci powinny rodzić się o czasie, zdrowe. Przytulam... [*]

Pisanka, jak sie czujesz?
Puscily bole i zaparcia?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Krzyż milion razy lepiej mogę funkcjonować ale niestety kreg mi się przesunął chyba i ciągnie mi nieziemsko za nogę. Najdzie za kilka dni...a teraz kuleje :) brzuch twardnieje dosyć często ale już nie mam tych boli straszmych. Mam brać nospe 3x2 no i kupiłam magnellę :)
Dziewczyny jak nie macie daleko zapraszam do Puław :) tyle szmat ze dla wszystkich starczy .
Ja jutro jak wyschnie wszystko robie listę co ile czego mam bo juz chyba kończę powoli jak będzie dziewczynka to będą jaja bo mam wszystko dla chłopaków wiec mam nadzieje wiedziec juz na 99 procent w sierpniu dokładnie płeć jak będzie jeden synek będzie miał dużo ubranek :)

A co do brzucha jeszcze to chyba już mi dzieci przeszkadzają bo jeść mogę tylko prawie na leżąco a to dopiero początek haha

reklama
Do góry