reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

hej laski :*

Jezu jak mnie mały dziś wystraszył, ale tak pozytywnie :)
Siedzę, obserwuję brzuch i widzę jak się rusza, jak przemieszczają się rączki i nagle taka kulka o średnicy 1,5 cm rośnie mi na brzuszku i rośnie, gdzieś tak na wysokość 1-2 cm i się rusza pod spodem. No coś niesamowitego, myślałam, że zaraz wyskoczy przez brzuch. Chyba pierwszy raz aż tak mocno wypiął rączkę.

:) :) :)

Pisanko jak się czujesz?

Martka śliczny pajacyk, jaki rozmiar?

Strawbelko ja mam w pasie 95 cm :D

Mi też się podobają białe łóżeczka i mebelki, ja mam łóżeczko po swoim synku, białe, także nie muszę kupować :) Kołyskę też wzięłam białą.
Z tą kołderką jest tak, że owszem jest bardziej w celach dekoracyjnych, ale taki mały noworodek nie ma możliwości naciągnąć jej na twarz, po pierwsze nie ma takiej siły, a po drugie chyba nie ma takich skoordynowanych ruchów, żeby to zrobić. My mamy komplet pościeli do łóżeczka, kołderka bodajże wymiar 100x135 cm, i mało używaliśmy, ja urodziłam w listopadzie w mieszkaniu było ciepło, a małego ubieraliśmy do spania w body, skarpetki i pajaca na to i kocyk. Aż takich mrozów nie było żeby używać kołderki. Dopiero na etapie 2 latka zaczęliśmy go nakrywać kołdrą, i to z różnym efektem, bo mu wiecznie ciepło i wiecznie się rozkopuje,

reklama
Ja juz po kolejnych szmatach i spacerze z psem. Na dzisiaj już koniec chodzenia i na kolejne dni. We wtorek chyba dopiero pójdę na kolejne szmaty o ile wogole.

A tu takie lepsze z dzisiaj
Ten niebieski pajac to taki kombinezon dosyć gruby będę miała do samochodu :)

Załączniki

• 20160803_114639.jpg
    20160803_114639.jpg
    115,1 KB · Wyświetleń: 69
  • 20160803_114716.jpg
    20160803_114716.jpg
    103,2 KB · Wyświetleń: 65
  • 20160803_114955.jpg
    20160803_114955.jpg
    93 KB · Wyświetleń: 67
  • 20160803_114816.jpg
    20160803_114816.jpg
    96,2 KB · Wyświetleń: 69
  • 20160803_114559.jpg
    20160803_114559.jpg
    103,7 KB · Wyświetleń: 66
  • 20160803_114800.jpg
    20160803_114800.jpg
    116,2 KB · Wyświetleń: 67
Dziewczyny ja sie niestety z wami pożegnam :( na usg brak echa płodu, ciąża zatrzymała sie w 7 t. Odstawiam leki i czekam na poronienie, jak nie to za tydzień szpital :( trzymajcie sie i trzymam za was kciuki, moze kiedyś jeszcze tu dołącze

hej laski :*

Jezu jak mnie mały dziś wystraszył, ale tak pozytywnie :)
Siedzę, obserwuję brzuch i widzę jak się rusza, jak przemieszczają się rączki i nagle taka kulka o średnicy 1,5 cm rośnie mi na brzuszku i rośnie, gdzieś tak na wysokość 1-2 cm i się rusza pod spodem. No coś niesamowitego, myślałam, że zaraz wyskoczy przez brzuch. Chyba pierwszy raz aż tak mocno wypiął rączkę.

:) :) :)

Pisanko jak się czujesz?

Martka śliczny pajacyk, jaki rozmiar?

Strawbelko ja mam w pasie 95 cm :D

Mi też się podobają białe łóżeczka i mebelki, ja mam łóżeczko po swoim synku, białe, także nie muszę kupować :) Kołyskę też wzięłam białą.
Z tą kołderką jest tak, że owszem jest bardziej w celach dekoracyjnych, ale taki mały noworodek nie ma możliwości naciągnąć jej na twarz, po pierwsze nie ma takiej siły, a po drugie chyba nie ma takich skoordynowanych ruchów, żeby to zrobić. My mamy komplet pościeli do łóżeczka, kołderka bodajże wymiar 100x135 cm, i mało używaliśmy, ja urodziłam w listopadzie w mieszkaniu było ciepło, a małego ubieraliśmy do spania w body, skarpetki i pajaca na to i kocyk. Aż takich mrozów nie było żeby używać kołderki. Dopiero na etapie 2 latka zaczęliśmy go nakrywać kołdrą, i to z różnym efektem, bo mu wiecznie ciepło i wiecznie się rozkopuje,
Napisane , ze na 6 miesięcy :)

reklama
Do góry