Pisanka a bierzesz magnez?Nie wiem
reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Tak 3 tabletki dziennie ale babka powiedziała ze on tak naprawdę zaczyna działać na skurcze po 26 tcPisanka a bierzesz magnez?
Spróbuj kupić sobie magnez magnella podobno jest dużo lepszy na bóle i twardnienie brzucha, ja go biorę od wczoraj więc jeszcze nie ocenie ale warto spróbowaćTak 3 tabletki dziennie ale babka powiedziała ze on tak naprawdę zaczyna działać na skurcze po 26 tc
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
pisanka89
To kupię a ile kosztuje i ile tabletek brać?Spróbuj kupić sobie magnez magnella podobno jest dużo lepszy na bóle i twardnienie brzucha, ja go biorę od wczoraj więc jeszcze nie ocenie ale warto spróbować
Urzekły cię tak samo jak mnie jedne z ładniejszych leków co nie? ;-)Tequilla ja sie skusilam na ta magnelle :-) wczoraj kupilam :-)
Ja placiłam 19.90zł ale w aptece w klinice więc pewnie wszędzie będzie taniej, stosuję 3x1To kupię a ile kosztuje i ile tabletek brać?
Dostałam właśnie smsa z kliniki że posiew wyszedł dodatni i mam się umówić na wizytę, dzwoniłam i poprosiłam o wypisanie recepty bo przecież na wizycie byłam wczoraj, jutro idę odebrać receptę, a już się cieszyłam że nic mi się do tej pory nie przyplątało :-/
agatek28
Tequilla no ladne, ladne :-) ja sie skusilam bo maja az 53% dziennego zapotrzebowania na magnez i te powolne uwalnianie tez fajna sprawa. Mam nadzieje, ze cos mi to pomoze na rozciaganie i na bole w pachwinach i bokach brzuszka. Ty bierzesz az 3 dziennie?? Wow! Ja lykam po jednej... tak jak sugeruje producent.
reklama
MartiniM
Pisanka a ten brzuch Ci nie twardnieje jak np. masz pelny pecherz, albo za duzo sie nachodzisz? Ja np w takich sytuacjach mam tak ze twardnieje, zwlaszcza jesli chodzi o pecherz, ale zrobie siusiu i jest ok
Ja za to chcialabym troszke podniesc to swoje cisnienie bo taka jest ciapatek na takim niskim a nie wiem jak :/ endo tez powiedziala ze zabardzo teraz dobrego sposobu chyba nie ma i o zobaczymy co gin powie...
Ja za to chcialabym troszke podniesc to swoje cisnienie bo taka jest ciapatek na takim niskim a nie wiem jak :/ endo tez powiedziala ze zabardzo teraz dobrego sposobu chyba nie ma i o zobaczymy co gin powie...