reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dostałam właśnie smsa z kliniki że posiew wyszedł dodatni i mam się umówić na wizytę, dzwoniłam i poprosiłam o wypisanie recepty bo przecież na wizycie byłam wczoraj, jutro idę odebrać receptę, a już się cieszyłam że nic mi się do tej pory nie przyplątało :-/

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Tequilla no ladne, ladne :-) ja sie skusilam bo maja az 53% dziennego zapotrzebowania na magnez i te powolne uwalnianie tez fajna sprawa. Mam nadzieje, ze cos mi to pomoze na rozciaganie i na bole w pachwinach i bokach brzuszka. Ty bierzesz az 3 dziennie?? Wow! Ja lykam po jednej... tak jak sugeruje producent.

reklama
Pisanka a ten brzuch Ci nie twardnieje jak np. masz pelny pecherz, albo za duzo sie nachodzisz? Ja np w takich sytuacjach mam tak ze twardnieje, zwlaszcza jesli chodzi o pecherz, ale zrobie siusiu i jest ok :)

Ja za to chcialabym troszke podniesc to swoje cisnienie bo taka jest ciapatek na takim niskim a nie wiem jak :/ endo tez powiedziala ze zabardzo teraz dobrego sposobu chyba nie ma i o :( zobaczymy co gin powie...

Do góry