reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Z tego co wiem ja mogę później czuć bo mam na przedniej ścianie łożysko. Ale powiem Ci Agatek ze jak zjem cis słodkiego lub napoje się zimnego to właśnie patrze na pępek i tam widać jak zasysa i znów puszcza i tak kilka krotnie :)

Niekoniecznie, tez mam na przedniej scianie i w tej ciazy ruchy poczułam juz 15/16 tc

reklama
Nie no bez przesady, az tak nie widac :-) tak widac tylko na filmach, podpucha. Owszem widać cos malego co moze byc raczka, nozka, lokciem. Cos wiekszego to pupa albo glowa albo plecki
No co ty, w pierwszej ciąży dokładnie widziałam rączki, stópki, główkę itd, mała rozpychała się tak jakby chciała przez brzuch wyjść :p

Kupilam kolyske jednak :-) :-) :-)

Zostalo mi tylko kupic nowe butelki, bepathen, sol fizjologiczna, ocenisept. I chyba pampersy i wsio.

Ciuchow mam tyle ze komoda okazala sie za mala...

No co ty, w pierwszej ciąży dokładnie widziałam rączki, stópki, główkę itd, mała rozpychała się tak jakby chciała przez brzuch wyjść :p
Ja kiedys rozmawialam na ten temat z lekarzem, to jest fizycznie niemozliwe zeby dostrzec paluszki. Za duzo powlok dzieli dziecko.
U mnie w obu ciazach owszem widac ze cos sie wypina, ale zeby zarys reki, nogi to nie, nie wspominajac o paluszkach. Przeciez.to jest takie tyci tyci... Tylko takie guzy sie przemieszczaja po brzuchu. A u mnie zero tluszczu, ani innych zbednych kg.

reklama
Do góry