reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
To ja jestem wyrodna matka chyba :D malo kiedy tak obserwuje brzuch... dotychczas 2 razy widzialam ruc na brzuchu i to przypadkiem. Przewaznie jak zaczne sie patrzec albo dotykac przestaje. W dodatku u mnie kopie bardzo nisko i w ogole mam problem zeby tam nawet okiem dosiegnac :)

U Was laski to moze byc lada dzien, ja w pierwszej ciąży poczulam wlasnie w 18 tc. Zjedz cos slodkiego, poloz sie, rece na brzuszek i czekaj. Moze akurat :-) u mnie zadzialalo :-)
Z tego co wiem ja mogę później czuć bo mam na przedniej ścianie łożysko. Ale powiem Ci Agatek ze jak zjem cis słodkiego lub napoje się zimnego to właśnie patrze na pępek i tam widać jak zasysa i znów puszcza i tak kilka krotnie :)

Samego przekrecania nie czuje, albo czuje jako kopanie, nie wiem. Czuje natomiast ze odwrocil sie plecami bo czuje jak kopie gdzies w glebi mojego ciala. No i czesto widze jak sie wypina bo robi mi guzy w roznych czesciach brzucha, albo zasysa pepek do srodka. Albo widze ze sie prostuje bo brzuch mi sie robi taki koslawy, krzywy. Widze raczki, albo nozki jak jezdza po brzuchu. I zawsze jak ide spac to kopie w ten bok na ktorym aktualnie leze.
Tez tak chce[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja jestem wyrodna matka chyba :D malo kiedy tak obserwuje brzuch... dotychczas 2 razy widzialam ruc na brzuchu i to przypadkiem. Przewaznie jak zaczne sie patrzec albo dotykac przestaje. W dodatku u mnie kopie bardzo nisko i w ogole mam problem zeby tam nawet okiem dosiegnac :)
Hehe ja to przed przypadek odkryłam z tym pepkiem :)

reklama
Mój gin mówił jak pytałam ze to nie szyjka bo pytałam czy coś się może z nią dziac jak się skraca czy coś mówi ze to ucisk bobasa xd co gin to historia :D ale właśnie tak czasem czuje jak chodzę śmieszne to
Pisanko, ja pytalam o to klucie jakby igla. Ja to mam prawie od poczatku ciazy, wiec u mnie to napewno nie bobas.
Dokladniej to tak jakby Cie ktos tam w srodku igielka uklul.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry