reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jeszcze się pochwale xd ale dziwnie tak bez emocji nadal nie dociera ale uśmiech mam na ustach :)
20160727_220216.jpg

Załączniki

• 20160727_220216.jpg
    20160727_220216.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 152
Ja z Ikei mam te 4 szuflady do sypialni do dziecięcego planuje kupić te biała malma 160 cm.
Czy macie moze prócz komody szafę dla dziecka ? Czy wieszanie jest funkcjonalne ?
Ja szafy nie mam. U nas malego (3 latka prawie) wisza tylko kurtki, bezrekawnik w naszej garderobie, a tak to i on ma swoja komode (tez malm) na ciuszki i teraz dla mlodszego kupilismy.

Ja coraz robie u mojego synka przeglad i za male ciuszki chowam i wynosze do piwnicy, wtedy mam miejsce na nowosci. A w tej komodzie dla dzidziusia mam tylko rozmiarowke 56/62

Ja szafy nie mam. U nas malego (3 latka prawie) wisza tylko kurtki, bezrekawnik w naszej garderobie, a tak to i on ma swoja komode (tez malm) na ciuszki i teraz dla mlodszego kupilismy.
To mam nadzieje ze mi ta wielka starczy :) a nosidelka używane od tej siostry z blizniakami kupiłam. Tak mają daszki to maxi cosi cabrio fix.
Powiedzcie mi bo kupuje samochod i zastanawiam się czy kupować z isofixem czy nie. Czy isofix jest tylko na te małe foteliki bo ja mam 0-13 i siostra sprzedaje bazy a ma nowe foteliki a zapomniałam zapytać czy w takim razie nie potrzeba do nich więcej baz itd. Te bazy strasznie drogie są używane 350 zł minimum. Ona wymieniła foteliki juz a dzieci roku nawet nie mają to nie wiem czy jest sens wydawać kasę jak za rok zmieis foteliki

reklama
Do góry