reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

To mam nadzieje ze mi ta wielka starczy :) a nosidelka używane od tej siostry z blizniakami kupiłam. Tak mają daszki to maxi cosi cabrio fix.
Powiedzcie mi bo kupuje samochod i zastanawiam się czy kupować z isofixem czy nie. Czy isofix jest tylko na te małe foteliki bo ja mam 0-13 i siostra sprzedaje bazy a ma nowe foteliki a zapomniałam zapytać czy w takim razie nie potrzeba do nich więcej baz itd. Te bazy strasznie drogie są używane 350 zł minimum. Ona wymieniła foteliki juz a dzieci roku nawet nie mają to nie wiem czy jest sens wydawać kasę jak za rok zmieis foteliki
Ja Ci nie podpowiem bo my nie uzywamy tych isofixow. My z tego pierwszego fotelika do kolejnego sie przesiedlismy jak Maly mial 8 mcy!!

reklama
A no właśnie i co na pasach go zapinaliscie ? Czy jak ? Ciężko się zapinana pasami fotelik ?
Tak pasami. Moj maz mowi ze to jest dziecinnie proste. Ja sama osobiscie nigdy nie zapinalam tego pierwszego fotelika. Zawsze On. Teraz jak juz mamy ten kolejny fotelik, to juz go nie wypinamy. Jest caly czas w aucie.

Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa witamy na świecie! !!! :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia :*

Sierpień
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
3: truskawka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
4: Kajka*89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: wszystkozajete - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
10; mavi - badania prenatalne
10: Kajka*89 - badania prenatalne
25: Ewelin86- wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: Kasia_Basia - połówkowe
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Ostatnia edycja:
No to teraz mnie dziś wszędzie ciągnie i kłuje. Jestem dziś taka śpiąca, że na stojąca mogę zasnąć. Chociaż na dworze przyjemnie, bo chlodno.

Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa witamy na świecie! !!! :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia :*

Sierpień
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
3: truskawka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
4: Kajka*89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: wszystkozajete - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
10; mavi - badania prenatalne
10: Kajka*89 - badania prenatalne
25: Ewelin86- wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: Kasia_Basia - połówkowe
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!
Pisanka mnie dopisz proszę na 1.08 i 30.08 wizyta u gin.priwadzacego i na 27.08 II prenatalne

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja od pon będę próbować dzwonić do tej przychodni. Okazuje się ze to prawda mają urlop do końca lipca. No nic już niedługo pon i wszystko będzie wiadomo.

Do góry