reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja czuję takie napieranie ucisk i nagle gula na brzuchu. Przytrzymam rękę i zaraz znika xd no i wiem gdzie mam macice aktualnie dociera do.pępka i od 2 dni czuje takie pykanie w pepku jak drgania powieki :D

TeQuila ładny brzusio :)

Kurcze miałam Was pytać czy też macie takie zasysanie pępka, bo ja to często obserwuje i to czasami tak szybko :) śmieje się do M ze teraz robi fale :D

Samego przekrecania nie czuje, albo czuje jako kopanie, nie wiem. Czuje natomiast ze odwrocil sie plecami bo czuje jak kopie gdzies w glebi mojego ciala. No i czesto widze jak sie wypina bo robi mi guzy w roznych czesciach brzucha, albo zasysa pepek do srodka. Albo widze ze sie prostuje bo brzuch mi sie robi taki koslawy, krzywy. Widze raczki, albo nozki jak jezdza po brzuchu. I zawsze jak ide spac to kopie w ten bok na ktorym aktualnie leze.
Cudnie :) te momenty kiedy dzieciak wypycha nogę tak że widać dokładny jej zarys są mega, albo można policzyć paluszki bo tak rączkę pcha, bezcenne, ja też już chce :D

Nie no bez przesady, az tak nie widac :-) tak widac tylko na filmach, podpucha. Owszem widać cos malego co moze byc raczka, nozka, lokciem. Cos wiekszego to pupa albo glowa albo plecki

Pisanka juz widzę jak z tel siedzisz 24h i bd nagrywać takie cuda :) a jaka pamiątka potem :)
Ale pewnie sporo ba być cierpliwym żeby udac się takie cudo nagrać

reklama
Do góry