reklama
G
Gość
Gość
Ewelin nie chce mi sie teraz foty robic, bo ja leniwa jestem bestia[emoji12]Strawbelka a czy pokażesz swój brzuszek?![]()
Jutro zrobie, to Wam pokaze. Obiecuje[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
agatek28
Fanka BB :)
Martini tez masz fajna pileczke :-) :-) :-)
Pisanko u Ciebie inaczej z brzuszkiem, bo Ty bardzo wysoka laska jestes i dzieciaczki maja duzo miejsca, ale jak Cie wywali to nawet nie bedziesz wiedziala kiedy.
Co do tycia, ja mam juz +6 kg
Fajne sa bidony w biedronce do wody w srodku z wkladem np na cytryne :-)
Jezu moj maly wlasnie wyje w kapaniu, taka ma biede ze mu ojciec wlosy myje i sie drze "do mamy!!!" Czekam zaraz wpadnie do mnie do lozka :-)
Pisanko u Ciebie inaczej z brzuszkiem, bo Ty bardzo wysoka laska jestes i dzieciaczki maja duzo miejsca, ale jak Cie wywali to nawet nie bedziesz wiedziala kiedy.
Jezu moj maly wlasnie wyje w kapaniu, taka ma biede ze mu ojciec wlosy myje i sie drze "do mamy!!!" Czekam zaraz wpadnie do mnie do lozka :-)
pisanka89
No dokładnie mam 180 wiec mają dużoooo miejscaMartini tez masz fajna pileczke :-) :-) :-)
Załączniki
pisanka89
Dokładnie to bardziej pęcherz jakbym miała chory czy coś ale tylko.pojedyncze klucze czy nacisk i tyle . Jednego mam nad łonem wiec w tamtych okolicach podejrzewam ze jest pęcherz xdStrawbelka ale taki ucisk na pęcherz raczej. Klucie w pipce to chyba standard. Raz na tydz mbie zakluje![]()
agatek28
Samego przekrecania nie czuje, albo czuje jako kopanie, nie wiem. Czuje natomiast ze odwrocil sie plecami bo czuje jak kopie gdzies w glebi mojego ciala. No i czesto widze jak sie wypina bo robi mi guzy w roznych czesciach brzucha, albo zasysa pepek do srodka. Albo widze ze sie prostuje bo brzuch mi sie robi taki koslawy, krzywy. Widze raczki, albo nozki jak jezdza po brzuchu. I zawsze jak ide spac to kopie w ten bok na ktorym aktualnie leze.No dokładnie mam 180 wiec mają dużoooo miejscaa powiedz mi czy przy przekrecaja czuć taki ucisk w brzuchu i taki prężenie w tym miejscu ?
reklama
pisanka89
Mój gin mówił jak pytałam ze to nie szyjka bo pytałam czy coś się może z nią dziac jak się skraca czy coś mówi ze to ucisk bobasa xd co gin to historiaTak jakby Cie ktos igla uklul w srodku gdzies w pipce?
Pytalam kiedys gina o to i mowil ze szyjka mize tak czasem reagowac. Tyle sie dowiedzialam[emoji6]
To napewno nie maluch[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom