reklama
G
Gość
Gość
Dlaczego najgorzej z plecami?Chociaz nie jestem sama z tym problemem[emoji14]Mysle ze prawy bok nie jest az taki zly , najgorzej chyba z tymi plecami, ale kto panuje nad soba w nocy? Jak ja ostatnio sie obudzilam to lezalam w poprzek lozka![]()
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za szybki i bezproblemowy poród i zdjęcie twojego syneczkaNie śpię , czekam. Leżę już w szpitalu. Pani Doktor przyjeżdża o 11 i cesarkę mam koło 12![]()
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Obiecuję że nie będę długo zatrzymywać pani dr na wizycie żebyś za długo na nią nie czekała
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
iga2421
Fanka BB :)
Chociaz nie jestem sama z tym problemem
Mysle ze prawy bok nie jest az taki zly , najgorzej chyba z tymi plecami, ale kto panuje nad soba w nocy? Jak ja ostatnio sie obudzilam to lezalam w poprzek lozka![]()
Ja też przekręcałam się we śnie. A na koniec ciąży jak przekręciłam się na plecy to potrafiłam chrapać
Martini już wiesz co u ciebie będzie? Bo ostatnio nie bardzo miałam czas was śledzić
MartiniM
Czytalam gdzies zeby starac sie nie lezec , nie spac na plecach ze wzgledu na dotlenienie dziecka. Macica wtedy gdzies tam uciska...
MartiniM
Tak Kochana 2.5 tyg temu mialam polowkowe i wtedy nasz synus sie ujawnilJa też przekręcałam się we śnie. A na koniec ciąży jak przekręciłam się na plecy to potrafiłam chrapaćco mi M chętnie wypominał a ja przyjmowałam to z oburzeniem bo on cały czas chrapie
Martini już wiesz co u ciebie będzie? Bo ostatnio nie bardzo miałam czas was śledzić![]()
MartiniM
Kiedys nie mialam tego probelmu dlonie i stopy przewaznie zima lato zimne...a teraz stopy czesto az mi sie poca - fatalne uczucie zwlaszcza jak sie smiga w klapeczkach
jak nie minie po porodzie to chyba wybiore sie do apteki kupic cos na pocenie sie stop, teraz nie chce bo nie wiem czy w ciazy to bylby dobry pomysl.
iga2421
Tak Kochana 2.5 tyg temu mialam polowkowe i wtedy nasz synus sie ujawnil![]()
Super
reklama