reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Chociaz nie jestem sama z tym problemem :p
Mysle ze prawy bok nie jest az taki zly , najgorzej chyba z tymi plecami, ale kto panuje nad soba w nocy? Jak ja ostatnio sie obudzilam to lezalam w poprzek lozka :D

reklama
Nika powodzenia.Cudowne są te pierwsze chwile z maluszkiem:) nie do zapomnienia:) Dużo zdrówka dla ciebie i maluszka i szybkiego powrotu do formy:*

Nie śpię , czekam. Leżę już w szpitalu. Pani Doktor przyjeżdża o 11 i cesarkę mam koło 12 ;)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za szybki i bezproblemowy poród i zdjęcie twojego syneczka :-D
Obiecuję że nie będę długo zatrzymywać pani dr na wizycie żebyś za długo na nią nie czekała :p

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Chociaz nie jestem sama z tym problemem :p
Mysle ze prawy bok nie jest az taki zly , najgorzej chyba z tymi plecami, ale kto panuje nad soba w nocy? Jak ja ostatnio sie obudzilam to lezalam w poprzek lozka :D

Ja też przekręcałam się we śnie. A na koniec ciąży jak przekręciłam się na plecy to potrafiłam chrapać:D co mi M chętnie wypominał a ja przyjmowałam to z oburzeniem bo on cały czas chrapie:p

Martini już wiesz co u ciebie będzie? Bo ostatnio nie bardzo miałam czas was śledzić:(

Ja też przekręcałam się we śnie. A na koniec ciąży jak przekręciłam się na plecy to potrafiłam chrapać:D co mi M chętnie wypominał a ja przyjmowałam to z oburzeniem bo on cały czas chrapie:p

Martini już wiesz co u ciebie będzie? Bo ostatnio nie bardzo miałam czas was śledzić:(
Tak Kochana 2.5 tyg temu mialam polowkowe i wtedy nasz synus sie ujawnil :)

Kiedys nie mialam tego probelmu dlonie i stopy przewaznie zima lato zimne...a teraz stopy czesto az mi sie poca - fatalne uczucie zwlaszcza jak sie smiga w klapeczkach :( jak nie minie po porodzie to chyba wybiore sie do apteki kupic cos na pocenie sie stop, teraz nie chce bo nie wiem czy w ciazy to bylby dobry pomysl.

Tak Kochana 2.5 tyg temu mialam polowkowe i wtedy nasz synus sie ujawnil :)

Super:) gratuluje synusia:) Czyli chłopaki górą na forum:) Mi się marzy teraz dziewczynka ale raczej nie mam złudzeń. Jeśli wogóle się uda to raczej będzie chłopak. No ale najważniejsze aby się udało. A twój suwaczek to zasuwa jak szalony:) już 25 tydzień!

reklama
Do góry