reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nikaaa kciuki za szybkie rozwiązanie :* czekam na info jakby to moja siostra rodziła :) forumowe ciotki juz nie mogą się doczekać jak zobaczą Twojego synka :*

Pisanka to jest loteria... ja na swoim przykładzie wiem, że nawet z najlepszych zarodków nic nie wychodzi :( zawsze mualam 5 dniowe podawane i mrozaki i doopa zawsze była. Teraz podali świeżaczka i na szczęście teraz noszę synka.

Marzen wiem ze jest ciężko. Moje ostatnie 2 stymulację tez nie przyniosły dużo zarodków. I tez nie miałam mrozakow. Teraz jak podchodziłam mówiłam ze to juz ostatni raz i co ma być to będzie. Wierzę że teraz odpoczniesz, skupisz się na budowie domu. I może trafi się naturals. Kochana nie trać nadziei. Nadzieja umiera ostatnia. Jeszcze i Ty zostaniesz mamą. Życzę Ci wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim tego jednego największego marzenia :*

reklama
Hej dziewczyny
Nikaaa powodzenia dzis i koniecznie daj znac jak juz synus bedzie na swiecie :***
Marzen bardzo mi przykro kochana :( odpocznij i nabierz nowych sił, jedz gdzies na wakacje i nie mysl na razie o in vitro, daj sobie troszke czasu.
Pisanka moze sie nie rowno posmarowałas kremem i dlatego takie plamy? Powiem Ci, ze mi w 1szej ciazy zrobiła sie taka plamka na twarzy pod okiem i do tej pory ja mam, jest dosc spora, wyglada jak pieprzyk lub mega duzy pieg, ale nie usuwałam tego, bo usuwanie trwa poł roku laserem, wiec nie było sensu robic przed ciaza juz.
Co do rostepów to ja cała ciaze cieszyłam sie, ze nie mam, a jak urodziłam to sie okazało, ze cała jestem w rozstepach ;p niestety dopiero to wychodzi po ciazy :/ ale pociesze Was, ze na poczatku to wyglada okropnie a pozniej z czasem bledna i niektore prawie całkiem zanikaja i sa prawie niewidoczne.

Dziewczyny jak Wy z tym spaniem na lewym boku ? U mnie chyba calkiem to nie wychodzi...probuje ale jakos i tak sie przekrecam na prawy, czlowiek w nocy tez sie nie uplinuje zabardzo co robi :hmm:
Nikaaa Twoj piekny dzien dzisiaj. Powodzenia :happy:

Dziewczyny jak Wy z tym spaniem na lewym boku ? U mnie chyba calkiem to nie wychodzi...probuje ale jakos i tak sie przekrecam na prawy, czlowiek w nocy tez sie nie uplinuje zabardzo co robi :hmm:
Nikaaa Twoj piekny dzien dzisiaj. Powodzenia :happy:
Właśnie chciałam was o to samo pytać, ja układam się na lewym, ale to męczące przespać tak całą noc, dlatego przekręcam się też na plecy i na prawy bok. Zaraz w głowie pojawia mi się myśl, czy dziecko na pewno jest dobrze dotlenione, ale nie daję rady cały czas na lewym :(
Na dodatek zauważyłam, że cierpię chyba na zespół niespokojnego ciała ;) nie mogę znaleźć sobie miejsca, ruszam sie co chwilę, taki wewnętrzny przymus, a już tak dobrze mi sie zasypiało, teraz mam jakieś problemy

Powiem Wam, że ciężko jest na lewym całą nic przespać. Ja zasypiam na lewym a i tak na prawy co jakiś czas się przekrecam. A jak długo śpię na lewym to zaraz mi ta strona dretwieje.

reklama
Nikaa ojj juz bardzoo blisko :D
Ja tam zawsze spie na lewym boku, ale chyba w takiej małej ciazy to nie ma znaczenia, czasem dalej spie na brzuchu, choc juz na wieczór mi troszke wyskakuje brzuszek i rano tez juz nie znika całkowicie

Do góry