reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Martka a jak ja mam przeczucie ze bobas na pęcherzu to dziewczynka a ten z dużym brzuchem i nosem co mi bok wypycha to chłopak to myslisz ze się sprawdzi ?:D tak pragnę dziewczynkiiii a wszyscy prawie mówią ze będzie 2 chłopców! !! Ja nie umiem facetów obsługiwać!
Haha ja tez nie umiem chłopaków obsługiwać, a czuję że takiego mam w sobie :) z drugiej strony przecież dziewczynek tez nie umiem;);)
Zycze ci zeby twoje przeczucia tez się sprawdziły (chociaz ja należę do tej grupy, ktora czuje u ciebie dwóch rozrabiakow :) )

Haha ja tez nie umiem chłopaków obsługiwać, a czuję że takiego mam w sobie :) z drugiej strony przecież dziewczynek tez nie umiem;);)
Zycze ci zeby twoje przeczucia tez się sprawdziły (chociaz ja należę do tej grupy, ktora czuje u ciebie dwóch rozrabiakow :) )
Ja dziewczynek tez nie ale wiem ze zawsze wszystkie dziewczynki mnie obskakiwaly miałam jedna taka zakochana we mnie ze przez 5 lat mi walentynki wysyłała :) z dziewczynkami łatwiej bo od zawsze mnie lubiły a ja je i nie miałam problemu się nimi zająć. Z drugie strony mając 5 lat urodził mi się brat i tez się nim zajmowałam. Wiadomo aby zdrowe było ale ja mam taką nadzieję że ten psotnik mojego pęcherza jest dziewczynka :) i na przekór tym którzy mówią ze będzie 2 chłopaków będzie dziewczynka z brązowymi loczkami :) dzięki ze wierzysz w siłę jajników haha :)

No nikaa mogłaby juz zdawać relacje haha nie może cieszyc się sama porodem musi dzielić to z nami :p ja czekam na 9 aż pójdę na szmaty...jutro zostaje w domu ale też czeka mnie wyjście z psem wiec się nie wyspie. No i piątek dostawa ciuchów w takim jednym gdzie są ładne ubranka bardzo i narazie spokój z ubrankami. Siostra od bliźniaków mówiła mi ze naszykuje mi jakieś ubranka i ciekawa estem co tam będzie może dzisiaj pojafe do niej po to sasasasa :)

reklama
Do góry