Zapomnij o kosmetykach złuszczajacych w takim raziepoczekam bo jeszcze bede miala calkiem biala plame znajac moje zawziecie bym tarła do krwi![]()
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapomnij o kosmetykach złuszczajacych w takim raziepoczekam bo jeszcze bede miala calkiem biala plame znajac moje zawziecie bym tarła do krwi![]()
Haha ja tez nie umiem chłopaków obsługiwać, a czuję że takiego mam w sobieMartka a jak ja mam przeczucie ze bobas na pęcherzu to dziewczynka a ten z dużym brzuchem i nosem co mi bok wypycha to chłopak to myslisz ze się sprawdzi ?tak pragnę dziewczynkiiii a wszyscy prawie mówią ze będzie 2 chłopców! !! Ja nie umiem facetów obsługiwać!
Ja dziewczynek tez nie ale wiem ze zawsze wszystkie dziewczynki mnie obskakiwaly miałam jedna taka zakochana we mnie ze przez 5 lat mi walentynki wysyłałaHaha ja tez nie umiem chłopaków obsługiwać, a czuję że takiego mam w sobiez drugiej strony przecież dziewczynek tez nie umiem
Zycze ci zeby twoje przeczucia tez się sprawdziły (chociaz ja należę do tej grupy, ktora czuje u ciebie dwóch rozrabiakow)
Nika, Tequila powodzenia&&
Ja na razie nie dołączę do Was bo beta w 11 dpt dwudniowych zarodków negatywna:/
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ehhh nawet nie wiem co Ci napisaćDruga stymulacja i też nic nie udało się zamrozić. Muszę odpocząć teraz.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom