reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pisanka tez mam na kolanie bo szybko roslam :D
Wydaje mi sie tak jak dziewczyny pisza ze to nie rozstepy. Ja w ktorys week sie tez wywalilam na slonce i zaczelam dostrzegac jakies przebarwienia szybko zeszlam ale i plamy zeszly :)
Może to spływający krem :D moje roztepy na kolanie przy tym świetle są niewidoczne ale w dzień tak ale jakoś mi nie przeszkadzają póki nie są na środku czoła :)
Tequila rozstępy podobno są genetyczne wiec są tez dwa rodzaje te różowe i białe ja na szczęście miałam zawsze białe mój m ma na plecach nie za ładne bo też rósł szybko.
Nikaa zazdro na milion procent :* pisz do nas nawet ze stołu operacyjnego :p rób fotki haha

reklama
Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa witamy ja świecie! !!! :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia :*

Sierpień
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
3: truskawka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
4: Kajka*89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: wszystkozajete - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
10; mavi - badania prenatalne
10: Kajka*89 - badania prenatalne
25: Ewelin83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: Kasia_Basia - połówkowe
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Ostatnia edycja:
Może to spływający krem :D moje roztepy na kolanie przy tym świetle są niewidoczne ale w dzień tak ale jakoś mi nie przeszkadzają póki nie są na środku czoła :)
Tequila rozstępy podobno są genetyczne wiec są tez dwa rodzaje te różowe i białe ja na szczęście miałam zawsze białe mój m ma na plecach nie za ładne bo też rósł szybko.
Nikaa zazdro na milion procent :* pisz do nas nawet ze stołu operacyjnego[emoji14]rób fotki haha
Nikaaa będziesz pierwszą kobietą na świecie z telefonem w ręku na sali operacyjnej ;-)

Pisanka ja to się zawsze śmieje że wszystko co złe po mamie dziedzicze ;-) rozstępy też :p
Te twoje to ewidentnie spływający krem :p

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

sprawdziło ci się przeczucie :) czyli już nie ma wątpliwości :)
Martka a jak ja mam przeczucie ze bobas na pęcherzu to dziewczynka a ten z dużym brzuchem i nosem co mi bok wypycha to chłopak to myslisz ze się sprawdzi ?:D tak pragnę dziewczynkiiii a wszyscy prawie mówią ze będzie 2 chłopców! !! Ja nie umiem facetów obsługiwać!

Nikaaa będziesz pierwszą kobietą na świecie z telefonem w ręku na sali operacyjnej ;-)

Pisanka ja to się zawsze śmieje że wszystko co złe po mamie dziedzicze ;-) rozstępy też :p
Te twoje to ewidentnie spływający krem :p

Obyyyy krem :) bo to środek nogi prawie jak środek czola :p
Musze się częściej myć to skórę wymienię :p

Obyyyy krem :) bo to środek nogi prawie jak środek czola[emoji14]
Musze się częściej myć to skórę wymienię :p
Hehe, zawsze możesz ubrać dłuższą spódniczke, zdecydowanie środek czoła jest gorszym miejscem na rozstęp :p
Peeling sobie spróbuj zrobić delikatnie, zobaczysz czy coś się zmienia

Martka a jak ja mam przeczucie ze bobas na pęcherzu to dziewczynka a ten z dużym brzuchem i nosem co mi bok wypycha to chłopak to myslisz ze się sprawdzi ?:D tak pragnę dziewczynkiiii a wszyscy prawie mówią ze będzie 2 chłopców! !! Ja nie umiem facetów obsługiwać!
Pisanka, marzenia sie spelniaja.
Zycze Ci tej wymarzonej corci i synka[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Musisz mieć corcie, przecież ciuszki ci obiecałam :p większość chłopaków na forum, to komu je oddam :p

Do góry