reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Myślicie że te paski to roztepy czy jakoś śmiesznie się opalilam i czy te plamy to po opalaniu bo nie znikają i tylko na nodze je mam.

Załączniki

• Pixlr_20160726222236096.jpg
    Pixlr_20160726222236096.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 74
  • Pixlr_20160726222144472.jpg
    Pixlr_20160726222144472.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 78
  • 20160726_221957.jpg
    20160726_221957.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Myślicie że te paski to roztepy czy jakoś śmiesznie się opalilam i czy te plamy to po opalaniu bo nie znikają i tylko na nodze je mam.
Nie wygląda mi to na rozstępy, one w początkowej fazie są różowe, fioletowe a potem bledną,wiem bo właśnie kilka dni temu odkryłam pierwszego na brzuchu :-(

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wygląda mi to na rozstępy, one w początkowej fazie są różowe, fioletowe a potem bledną,wiem bo właśnie kilka dni temu odkryłam pierwszego na brzuchu :-(

Ja mam właśnie zawsze białe. Moja mama też miała w ciąży białe. Na kolanie mam 3 małe bo szybko rosłam i tez białe były od zawsze chyba ze nie zauważyłam

Pisanka tez mam na kolanie bo szybko roslam :D
Wydaje mi sie tak jak dziewczyny pisza ze to nie rozstepy. Ja w ktorys week sie tez wywalilam na slonce i zaczelam dostrzegac jakies przebarwienia szybko zeszlam ale i plamy zeszly :)

reklama
Ja mam właśnie zawsze białe. Moja mama też miała w ciąży białe. Na kolanie mam 3 małe bo szybko rosłam i tez białe były od zawsze chyba ze nie zauważyłam
Aaa, to nie wiedziałam ;-) ja mam takie jasne po pierwszej ciąży ale 14 lat minęło więc wyblakły,te nowe są fioletowe

Do góry