reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Najpierw 2 razy siurnelo ze mnie krwia. To bylo jakos jak robilam pierwsze 5 bet hcg z krwi.
Potem byly brazowe, lososiowe i kawowe tak na zmiane i to bylo prawie codziennie.
Dlugo trwaly.
Potem mialam raz w tygodniu brazowe.
Wszystko przeszlo chyba kolo 10tc, ale nie pamietam dokladnie.
Plamienia zaczely mi ustepowac jak odstawilam estrofem( ale ja bralam 3×1)
Na usg moj gon nic nie widzial, a inny powiedzial ze mam tam jakies przekrwione naczynko czy cos.
Ostatnio jak konczyly mi sie plamienia to moj gin zobaczyl na usg jakies odwarstwienie w endometrium i mowil ze to moglo byc z tego.
Nie bagatelizuj plamien, najlepiej duzo lezec. Mi kazali lezec i tulko na siusiu moglam wstawac. Miesiac tak lezalam.
Brazowe z reguly nie sa grozne, ale jak robia sie czerwone to lepiej isc do gina sie skonsultowac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

Wczoraj miałam usg i jak na złość nie było plamien bo chciałam zeby Dr zobaczył jak to wyglada.
A miałaś brązowe i krew ?
Bo ja mam raczej brązowe ale zdarza sie ze sa zbliżone do krwi tak jak Np dzis . [emoji58] rzeczywiście dzis troszkę więcej chodziłam moze to tez przez to.
Jak zbliżają sie plamienia to czuje ze brzuch mam bardziej nabrzmiały.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to byla żywa krew

U mnie od trzech dni takie nogi :( lekarka powiedziała zebym się nie martwiła bo są upały i mam pracę siedząca więc to może być od tego. Przy niedoborach białka mogą być obrzęki ale wynik mam w normie, ciśnienie też więc pozostaje mi chyba przyzwyczajać się do słoniowych nóg

Załączniki

• WP_20160629_004.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160629_004.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    37,5 KB · Wyświetleń: 81
O rety! [emoji85]
Mam nadzieje że u mnie będzie dobrze mimo plamien i przejdą! Na całe szczęście mój Dr na usg nic nie wypatrzył wręcz mówił ze jest wszystko dobrze.
Jak będzie taka potrzeba to przelezę cała ciąże, oby to tylko pomogło! [emoji18]

U mnie od trzech dni takie nogi :( lekarka powiedziała zebym się nie martwiła bo są upały i mam pracę siedząca więc to może być od tego. Przy niedoborach białka mogą być obrzęki ale wynik mam w normie, ciśnienie też więc pozostaje mi chyba przyzwyczajać się do słoniowych nóg

O kurka ! [emoji85]
Kostki nie widać.
Moje bratowa jeszcze większe miała bo dodatkowo woda w organizmie jej się zatrzymała .
Szok.
Najważniejsze ze lekarka mówi żeby się nie martwić. [emoji5]

reklama
Do góry