pisanka89
Fanka BB :)
To jeszcze ze dwa tyg niech posiedzi chociaż i 16 w moje urodziny pozwalam wyjść hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jeszcze ze dwa tyg niech posiedzi chociaż i 16 w moje urodziny pozwalam wyjść hehe
Nie smakuja bo sa z proszkuo właśnie mi myszka wysiadła....bateria...ja dzisiaj zrobiłam placki ziemniaczane z proszku ale zjadłam 4 i mi się niedobrze zrobilo a chciałam więcej ale niestety niemilo się jje..
Pisanka ja mam wizytę u dr prowadzącego ciążę 11 lipca.
Czy Tequila się odezwała???
Wczoraj poczułam chyba pierwsze ruchy, na meczu. Czy to możliwe? Teraz leżę i też takie motylki w brzuchu mam.
Jak pojedziecie nad morze ( bo mam nadzieje ze dobrze pamietam ze planowaliscie wyjazd) to juz po plazy bedzie smykalDziewczyny chciałam się pochwalić że mój synek zaczyna chodzić od wczoraj maszeruje przez pól pokoju. Dzisiaj sam przeszedł przez całą kuchnię. Ale jestem z niego dumna
Jak pojedziecie nad morze ( bo mam nadzieje ze dobrze pamietam ze planowaliscie wyjazd) to juz po plazy bedzie smykal