reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

ja obrączkę i pierścionek ledwo zdjęłam i już powędrowały do szuflady :(
zaparć nie miewam, zauważyłam że w ciąży wszystko idzie jeszcze sprawniej :) ale ja nigdy nie miałam z tym problemów, mama mówi że jestem jak kaczka, wszystko przeze mnie przelatuje ;)

reklama
Ja pakuje właśnie graty i śmigam na tydzień na działkę. Las, jezioro, książka, rozstawie basen w ogrodzie i czas do usg serduszkowego mam nadzieję szybko zleci. U nas nikt (poza mężem ofc) nie wie o ciąży ani o ivf jeszcze i aż mnie korci żeby chociaż siostrze powiedzieć, ale wstrzymam się do usg.

Dziewczyny prowadziliście ciąże do końca w klinice, w której miałyście ivf czy u "zwykłego" gina? Zastanawiam się, mam zaufanego lekarza sprzed rozpoczęcia leczenia w klinice i zastanawiam się czy do niej nie wrócić. Mam obawy czy ogarnie temat leków itp, chyba poczekam do odstawienia wszystkiego (no może poza lutką) i pójdę do niej. Różnica też finansowa bo ona przyjmuje tam gdzie mam wykupiony pakiet medyczny, a w klinice każda wizyta minimum 150ziko.

Martka83 - kaczkowe porównanie hit [emoji23]

Kochane ciezaroweczki! [emoji5]
Dziś jest dobrze pozostałości są przy podtarciu-brązowe ( jak to mówią stara krew)
Czuje się dobrze, od dziś leżę grzecznie w łożku [emoji18] wstaje tylko siusiu i coś przekąsić, oczywiście od czasu do czasu się umyje hehe
Obiad mój Mąż przywiezie wiec nie potrzebuje wstawać.
Zobaczymy jak bedą dziś wyglądały plamienia gdy naprawdę bede się oszczędzać. [emoji4]
Miłego dnia! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zostałam w klinice bo w tym mieście co jest klinika bd rodzic. Poza tym znam jyz lekarzy którzy w szpitalu pracują. A druga sprawa taka, że M nie da mi rodzic w moim mieście. Nie ufa lekarzom i szpitalowi, bo mi rękę spartaczyli. Wiadomo jak nie zdążę dojechać do i u mnie bd rodzic :)

Ja pakuje właśnie graty i śmigam na tydzień na działkę. Las, jezioro, książka, rozstawie basen w ogrodzie i czas do usg serduszkowego mam nadzieję szybko zleci. U nas nikt (poza mężem ofc) nie wie o ciąży ani o ivf jeszcze i aż mnie korci żeby chociaż siostrze powiedzieć, ale wstrzymam się do usg.

Dziewczyny prowadziliście ciąże do końca w klinice, w której miałyście ivf czy u "zwykłego" gina? Zastanawiam się, mam zaufanego lekarza sprzed rozpoczęcia leczenia w klinice i zastanawiam się czy do niej nie wrócić. Mam obawy czy ogarnie temat leków itp, chyba poczekam do odstawienia wszystkiego (no może poza lutką) i pójdę do niej. Różnica też finansowa bo ona przyjmuje tam gdzie mam wykupiony pakiet medyczny, a w klinice każda wizyta minimum 150ziko.

Martka83 - kaczkowe porównanie hit [emoji23]

Ja przeniosłam się do swojej lekarki i jestem bardzo zadowolona z tego jak mi ciaze prowadzila. Chyba bym flaki wyprula gdybym miała jeździć co 3tyg do kliniki. A jak tu nie będziesz płacić to tym bardziej się bym przeniosła.

Ja jeździłam do prenatalnych bo tak w klinice zalecali. A wizyty 4 z lutinusem każda 500-700 zł więc.... 150 to jeszvze nie tragedia. Ale najlepiej porozmawiać w klinice jakie są zalecenia, napewno oni dobrze leki dobierają itd ale decyzja należy do ciebie :)

reklama
Aaaale Wam zazdroszczę tych zakupów! [emoji5] chciałabym być juz na takim etapie żebym mogła kupować juz ciuszki dla maleństwa [emoji5] ciekawe - różowe czy niebieskie co nam będzie pisane [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry