reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mamy ta sama lekarkę wiec watpie że ci odstawi. Mi powiedziała że jest bezpieczna luteina do 37 tc. Jest też przeciwskurczowa. Ja wolę brać niż nie brać. Ufam jej. Miałam mnóstwo lekarzy i żaden nie dbal o mnie tak jak ona. Czasami lepiej się pomeczyc ale mieć pewność ze jest ok . Ja już się do tej luteiny przyzwyczaiłam

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Heh, jeśli ma to pomóc mojemu maluszkowi to ja też sie przyzwyczaje :-D
Na szczęście zastrzyki odstawiłam a to już dużo, były okropne :hmm:
Też ufam naszej pani dr więc jak powie tak będzie, tym bardziej że skoro ty już na końcówce a maluszek ma się świetnie nie mam wyjścia :-p

reklama
Heh, jeśli ma to pomóc mojemu maluszkowi to ja też sie przyzwyczaje :-D
Na szczęście zastrzyki odstawiłam a to już dużo, były okropne :hmm:
Też ufam naszej pani dr więc jak powie tak będzie, tym bardziej że skoro ty już na końcówce a maluszek ma się świetnie nie mam wyjścia :-p
Ooo tak, zastrzyki były najgorsze. Też się mega cieszyłam jak odstawilam.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane powiedzcie mi czy ktoras z was przy nieudanej probie dostala @ bez odstawiania luteiny? Moja beta jest dzisiaj juz na samych nizinach 0.100 a moj lekarz nie kazal mi odstawic lekow i powtorzyc bete w piatek nie wiem po co przeciez nagle sie nie podniesie. I zastanawiam sie czy moze odstawic leki na wlasna reke czy poczekac ??

Mnie też męczy często ból głowy, jak już boli to na maxa, jest migrenowy wręcz :no2:na szczęście ciąża trwa tylko 9 miesięcy :-pdamy radę :-D
Ja tak samo mialam migrenowy.... najlepiej zaciemniony pokoj , chlodny i wtedy dobrze by bylo zasnac..Moj dr mi powiedzial ,ze w razie co moge brac apap i nie musze sie katowac tak.

Hej kochane powiedzcie mi czy ktoras z was przy nieudanej probie dostala @ bez odstawiania luteiny? Moja beta jest dzisiaj juz na samych nizinach 0.100 a moj lekarz nie kazal mi odstawic lekow i powtorzyc bete w piatek nie wiem po co przeciez nagle sie nie podniesie. I zastanawiam sie czy moze odstawic leki na wlasna reke czy poczekac ??
Ja raz dostałam @ mimo brania leków, w pozostałych przypadkach ok 3 dni po odstawieniu
Nie wiem co ci poradzić, ja prawie zawsze słucham lekarzy :-p ale mój nigdy nie kazał robić bety więcej niż dwa razy

Ja tak samo mialam migrenowy.... najlepiej zaciemniony pokoj , chlodny i wtedy dobrze by bylo zasnac..Moj dr mi powiedzial ,ze w razie co moge brac apap i nie musze sie katowac tak.
Podobno jest bezpieczny w ciąży ale ja tak się boję wszelkich leków że kończyło się całym dniem w łóżku z mokrym ,zimnym okładem na czole

reklama
Podobno jest bezpieczny w ciąży ale ja tak się boję wszelkich leków że kończyło się całym dniem w łóżku z mokrym ,zimnym okładem na czole
Ja tez... ale nie raz mialam tak silny bol ze nie bylam w stanie wyjsc z lozka i az na wymioty ciaglo i sobie mowie cholera chyba ten lekarz wie co mowi i nie lykam codziennie.

Do góry