reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Niedawno rozmawialam z kuzynka, pytala o ruchy i jak jej zaczelam mowic co czuje to mowila ze to to, tylko teraz sa delikatne bo wiadomo ze to maly czlowieczek :D A usmiala sie ze mnie ze sobie magnez kupilam na to :) No i fakt jest taki ze teraz juz po kilka razy na dzien to czuje a w myslach ciagle mialam ze magnez biore nic nie daje wrecz ciagle czuje takie puk...

Witajcie :-D
U mnie dziś wielki dzień! Właśnie mąż zrobił mi ostatni zastrzyk :-Dcieszę się bo mój brzuch już się buntował, cały w siniakach i krwiakach, ale z drugiej strony się boję :oo: trudne to nasze życie ;-) ;) teraz kolejny cel -odstawienie luteiny, ciekawe kiedy to nastąpi, moja dr nic jeszcze nie wspominała :dry:
Miłego dnia kochane :-D
Może nic nie wspomniała bo nie zamierza odstawić. Ja biorę do tej pory

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

O matko boska Ty mnie nie strasz :-pmarzę by ją odstawić i mieć już święty spokój :-D
Mamy ta sama lekarkę wiec watpie że ci odstawi. Mi powiedziała że jest bezpieczna luteina do 37 tc. Jest też przeciwskurczowa. Ja wolę brać niż nie brać. Ufam jej. Miałam mnóstwo lekarzy i żaden nie dbal o mnie tak jak ona. Czasami lepiej się pomeczyc ale mieć pewność ze jest ok . Ja już się do tej luteiny przyzwyczaiłam

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pisanka wspolczuje z ta glowa... ja tez uzylam na poczatku to co drugi dzien. Teraz na szczescie juz malo kiedy,ale do 14 tyg to mi dawalo popalic :growl:

Do góry