Codziennie zjedz kiwi, może jakiś kompot z suszonych owoców, jogurty,otręby i podobno siemie lniane pomagaDziewczynki, podrzućcie jakiś pomysł na zaparcia, bo mój śliwki suszone i activia nie działa. Czuję się mega ciężko.
reklama
Serio serioKiwi serio działa? Ja mam chcice na kiwi nigdy tyle nie zjadłam jem czasem 4 dziennie i rzeczywiście nie mam problemu
MartiniM
Fanka BB :)
Niedawno rozmawialam z kuzynka, pytala o ruchy i jak jej zaczelam mowic co czuje to mowila ze to to, tylko teraz sa delikatne bo wiadomo ze to maly czlowieczek A usmiala sie ze mnie ze sobie magnez kupilam na to No i fakt jest taki ze teraz juz po kilka razy na dzien to czuje a w myslach ciagle mialam ze magnez biore nic nie daje wrecz ciagle czuje takie puk...
Nikaaa
Może nic nie wspomniała bo nie zamierza odstawić. Ja biorę do tej poryWitajcie
U mnie dziś wielki dzień! Właśnie mąż zrobił mi ostatni zastrzyk cieszę się bo mój brzuch już się buntował, cały w siniakach i krwiakach, ale z drugiej strony się boję trudne to nasze życie teraz kolejny cel -odstawienie luteiny, ciekawe kiedy to nastąpi, moja dr nic jeszcze nie wspominała
Miłego dnia kochane
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
O matko boska Ty mnie nie strasz marzę by ją odstawić i mieć już święty spokójMoże nic nie wspomniała bo nie zamierza odstawić. Ja biorę do tej pory
Nikaaa
Mamy ta sama lekarkę wiec watpie że ci odstawi. Mi powiedziała że jest bezpieczna luteina do 37 tc. Jest też przeciwskurczowa. Ja wolę brać niż nie brać. Ufam jej. Miałam mnóstwo lekarzy i żaden nie dbal o mnie tak jak ona. Czasami lepiej się pomeczyc ale mieć pewność ze jest ok . Ja już się do tej luteiny przyzwyczaiłamO matko boska Ty mnie nie strasz marzę by ją odstawić i mieć już święty spokój
reklama