reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ból kręgosłupa mnie skręca. Ciekawe kiedy mnie zbadaja. Chcę mi się płakać i chce juz wyjść ten szpital jest tragiczny. Farba na ścianach ma więcej lat co my wszystkie razem wzięte. Niedługo może tata przyjedzie to mi przywiezie jedzenie zastanawiam się czy dostanę obiad. Właśnie roznosza. Ja mam tylko zelki. O zupę dostałam
..whyyy

reklama
Dziewczyny miałam badanie. Wzięli krew i milimetr sikow bo tyke wycisnelam z siebie. Widzialam dzieciaczki ale.tak się odbijaly że nie dało się ich dobrze zmierzyć i wyszły gowniane pomiary ale jeden złapali na 4,30 drugi na 3.76 cm więc mam sobie usrednic hahah bo zmierzyli ich ja szybko na oko... Ale przynajmniej popatrzylam jak się bawią w środku :) to pewnie te zelki :) ale na usg wskazywało na 11 tydzien więc gonią maleństwa. A i wogole mam.podobno olbrzymią nadzerke a to.dziwne bo w klinice 27 mnie badali... Nadzerke miałam zawsze ale mała być może teraz się coś powiększyła. Ciekawe co dalej.

Cześć cieżarówki

Dzisiaj o 10.13 rano przyszedł na świat nasz synek. Waży 1200gram, jest zdrowy, śliczny i uraczył nas od razu swoim głosem :-)

Pozdrawiam - dumna mamusia
Aniołkowa, gratulacje! Napiszesz coś więcej? Malutki w inkubatorze? Oddycha sam? Jak Ty się czujesz? Miałaś cc? No generalnie wszystko nam pisz☺

Aniołkowa, gratulacje! Napiszesz coś więcej? Malutki w inkubatorze? Oddycha sam? Jak Ty się czujesz? Miałaś cc? No generalnie wszystko nam pisz☺

Urodziłam naturalnie :-) od pierwszych skurczy do porodu 7 godzin. malutki oddycha sam, rozpłakał sie od razu jak urodziłam. Duzy chłopczyk :-) i bardzo ruchliwy. Jest w inkubatorku i za chwilkę idziemy spędzić z nim troszkę czasu. Ja sie czuje obolała, zmęczona ale szczęśliwa :-)

reklama
Do góry