reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hey Mamuśki :)
Dziś dzień Naszych Bąbelków. Wszystkiego naj naj dla Maluchów, tych w brzuszkach i tych które biegają już po świecie.

Ja zabiegana, w sobotę ślub. Brzuch rośnie w oczach i bardziej sie nadaje na wybieg dla słoni niż na pannę młoda haha. Teraz sie tylko modlę żeby nie wywinąć orła na schodach i żeby starczyło sił na cała sobotnia noc. Czuje sie bardzo dobrze, nic nie boli, ból głowy to już przeszłość. Życzę wszystkim dobrego samopoczucia i pogodnych myśli.

aniko czekam na wiadomości &&& życzę przyjemnych widoków:D

ewelin dobry paw nie jest zły. przynosi oczyszczenie :-D mnie postanowił odwiedzić wczoraj wieczorem 8-)

Martka, cieszę się z dobrych wiadomości od ciebie:-D bardzo szybko płeć powiedziała.

aniołkowa.mama jak zobaczyłam dziś Twój suwaczek aż mi serce załopotało. tak sie ucieszyłam z tego 27. wspaniale:-D:-D

ja dopiero wstałam, ogarniam chałupkę, nastawiłam pranie, pomimo że po śniadaniu zastanawiam co zjeść. tak mi się przypomniało jak wczoraj pisałyśmy o łakociach to ja zapomniałam o moim nr 1; mianowicie o brzoskwiniach ciasteczkowych czy ufo jak je różnie nazywają. uwielbiam je i właśnie pojawiły się w sklepach drogie jak szlag ale nie podaruję8-)

udanego dnia, samych przyjemnych chwil i całuski w pępuszki dla maluszków:-) :)

reklama
kinia super zycze powodzenia i oby sie wszystko udalo - a Ty troche sie oszczedzaj :)
U mnie opoznienie tez jest na porzadku dziennym wiec nie martwcie sie - tylko czasem wkur bierze bo czlowiek nie po to chodzi prywatnie m.in zeby tyle w kolejce czekac...

Do góry