reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Anika dobrych wyników na wizycie i pięknych widoków! gratuluję półmetka
Onadlaniego powodzenia!
Ewelin będzie wszystko dobrze! Teraz ja się boję że zaraz się rozplacze szykuj się i wpychaj w kolejkę. I ładne zdj niech będą
Kciuki dziewczyny!!! Powodzenia
Onadlaniego powodzenia!
Ewelin będzie wszystko dobrze! Teraz ja się boję że zaraz się rozplacze szykuj się i wpychaj w kolejkę. I ładne zdj niech będą
Kciuki dziewczyny!!! Powodzenia
ewelin86
Fanka BB :)
Nie śpię
Ja spac nie mogę od 5 tyło się wierce w tym łóżku
Martka super wiadomości oby same takie dziewczyny przynosiły
Juz mam takiego stresa ze masakra a gdzie do 10.40 i się panicznie boje. Chyba nie pokój udzielił mi się od koleżanki z kliniki
Dziewczyny jeszcze raz zapytam v
bo nie wiem czy padła odp
Ph moczu 8 od czego to zależy ze jest wysokie?
trzymam kciuki &&&
Ja spac nie mogę od 5 tyło się wierce w tym łóżku
Martka super wiadomości oby same takie dziewczyny przynosiły
Juz mam takiego stresa ze masakra a gdzie do 10.40 i się panicznie boje. Chyba nie pokój udzielił mi się od koleżanki z kliniki
Dziewczyny jeszcze raz zapytam v
bo nie wiem czy padła odp
Ph moczu 8 od czego to zależy ze jest wysokie?
trzymam kciuki &&&
Kciuki za wizyty zaciśnięte
ewelin ja o ph niestety nie wiem, ale chyba masz niewielkie odchylenie, nie martw sie to na pewno nic groźnego ;*
Jestem bardzo ciekawa czy u ciebie na usg tez bedzie widac pępowinę.. Meczy mnie to trochę od wczoraj...
PS. Musze iść kupic sobie śniadanie , a na nic nie mam smaka, a glod męczy
ewelin ja o ph niestety nie wiem, ale chyba masz niewielkie odchylenie, nie martw sie to na pewno nic groźnego ;*
Jestem bardzo ciekawa czy u ciebie na usg tez bedzie widac pępowinę.. Meczy mnie to trochę od wczoraj...
PS. Musze iść kupic sobie śniadanie , a na nic nie mam smaka, a glod męczy
kupiłam bułkę z truskawkami, sałatkę z białą kapustą, mam jeszcze śledzie po meksykańsku, chlebek, pomidor , ogórek, jabłko, serek topiony i jakieś rewersy z Lajkonika pomidor z bazylią
mam nadzieję, że wystarczy
a więc tak , badania prenatalne 7.06 od razu wtedy mam się umówić na drugie i zapytać o miłą niespodziankę od kliniki (robię w angeliusie w Katowicach)
5.07 wizyta u gin prowadzącej ciążę
a więc tak , badania prenatalne 7.06 od razu wtedy mam się umówić na drugie i zapytać o miłą niespodziankę od kliniki (robię w angeliusie w Katowicach)
Wow, śniadanie na wypasiekupiłam bułkę z truskawkami, sałatkę z białą kapustą, mam jeszcze śledzie po meksykańsku, chlebek, pomidor , ogórek, jabłko, serek topiony i jakieś rewersy z Lajkonika pomidor z bazylią
Chodzisz do provity do lekarza prowadzącego też? Jaką niespodziankę? Ja też chcę
Miłego dnia dla wszystkich :-)
Wszystkiego najlepszego dla bąbelków z okazji ich święta
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
nie, prowadzącą mam u siebie w Sosnowcu. Nie mam pojęcia jaka, coś do pielęgnacji mówiłaWow, śniadanie na wypasie
Chodzisz do provity do lekarza prowadzącego też? Jaką niespodziankę? Ja też chcę
Miłego dnia dla wszystkich :-)
Wszystkiego najlepszego dla bąbelków z okazji ich święta
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
zajadamy śniadanie
reklama