reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Anika dobrych wyników na wizycie :) i pięknych widoków! gratuluję półmetka :)

Onadlaniego powodzenia! :)

Ewelin będzie wszystko dobrze! Teraz ja się boję że zaraz się rozplacze :p szykuj się i wpychaj w kolejkę. I ładne zdj niech będą :p

Kciuki dziewczyny!!! Powodzenia :)

Nie śpię :p

Ja spac nie mogę od 5 tyło się wierce w tym łóżku

Martka super wiadomości :) oby same takie dziewczyny przynosiły :)
Juz mam takiego stresa ze masakra a gdzie do 10.40 i się panicznie boje. Chyba nie pokój udzielił mi się od koleżanki z kliniki :(

Dziewczyny jeszcze raz zapytam v
bo nie wiem czy padła odp
Ph moczu 8 od czego to zależy ze jest wysokie?
trzymam kciuki &&&

Kciuki za wizyty zaciśnięte:)
ewelin ja o ph niestety nie wiem, ale chyba masz niewielkie odchylenie, nie martw sie to na pewno nic groźnego ;*
Jestem bardzo ciekawa czy u ciebie na usg tez bedzie widac pępowinę.. Meczy mnie to trochę od wczoraj...

PS. Musze iść kupic sobie śniadanie , a na nic nie mam smaka, a glod męczy:(

kupiłam bułkę z truskawkami, sałatkę z białą kapustą, mam jeszcze śledzie po meksykańsku, chlebek, pomidor , ogórek, jabłko, serek topiony i jakieś rewersy z Lajkonika pomidor z bazylią :)
mam nadzieję, że wystarczy ;)
a więc tak , badania prenatalne 7.06 :) od razu wtedy mam się umówić na drugie i zapytać o miłą niespodziankę od kliniki (robię w angeliusie w Katowicach)
5.07 wizyta u gin prowadzącej ciążę

kupiłam bułkę z truskawkami, sałatkę z białą kapustą, mam jeszcze śledzie po meksykańsku, chlebek, pomidor , ogórek, jabłko, serek topiony i jakieś rewersy z Lajkonika pomidor z bazylią :)
mam nadzieję, że wystarczy ;)
a więc tak , badania prenatalne 7.06 :) od razu wtedy mam się umówić na drugie i zapytać o miłą niespodziankę od kliniki (robię w angeliusie w Katowicach)
5.07 wizyta u gin prowadzącej ciążę
Wow, śniadanie na wypasie :-D
Chodzisz do provity do lekarza prowadzącego też? Jaką niespodziankę? Ja też chcę :p

Miłego dnia dla wszystkich :-)
Wszystkiego najlepszego dla bąbelków z okazji ich święta :-D

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Wow, śniadanie na wypasie :-D
Chodzisz do provity do lekarza prowadzącego też? Jaką niespodziankę? Ja też chcę :p

Miłego dnia dla wszystkich :-)
Wszystkiego najlepszego dla bąbelków z okazji ich święta :-D

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
nie, prowadzącą mam u siebie w Sosnowcu. Nie mam pojęcia jaka, coś do pielęgnacji mówiła :)
zajadamy śniadanie :)

reklama
Ewelin o tym ph zadna chyba nie wie nic dokladnie - niedlugo sie juz dowiesz ze sprawdzonego zrodla :p
Dziewczyny milusich wizyt dzisiaj zycze :biggrin2::biggrin2:

Do góry