reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dobra jestem :)
Więc u nas też wszystko ok :) Maluszek machał jak szalony nóżkami i rączkami :) I się ruszał :) Wszystko jest takie piekne :) Serduszko 130/min. Maluszek ma już 3,24cm :) A ogólnie wszystko jest ok. Nawet te zabarwienia od luteiny zapewniał mnie, że nic nie znaczą, bo ona tak czasami zabarwia. Ogólnie z usg jestem w 9 tc6d.
Martka ja też widziałam pępowinę :)

Pisanka proszę o wpisanie mnie na 16 czerwca - badania prenatalne :)
Zobacz załącznik 759112
jaki piękny dzidziuś :)
super, że wszystko ok, dzieciaczki nam pomachały, teraz do następnej wizyty :)

reklama
Ewelin, piękny Maluszek :) i piękne wieści - oby tak dalej:)

czyli do nastepnej wizyty dwa tygodnie:) u mnie cztery - rozdzielamy się na chwilę ;)

Ewelin, piękny Maluszek :) i piękne wieści - oby tak dalej:)

czyli do nastepnej wizyty dwa tygodnie:) u mnie cztery - rozdzielamy się na chwilę ;)
hehe :)
Za 2 tyg badania prenatalne apo tym musze umowic sie do kliniki na wizyte :)
Bo prenatalne gdzie indziej bd miala robine, jakis profesorek ma robic :D
A i wogole bd miala za darmo badania :D Ale byłam zszokowana jak mi powiedzieli :D

CZERWIEC!!!!!!!!!!
I kciuki!!!!!!!!!

1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę

2:.Megi*- wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
2: marluna - wizyta kontrolna
3: gosia321 - transfer blastki
4: Megi* - punkcja
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6: malutkikaczorek - betowanie
6: Pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę/ rano wizyta u endokrynologa
7: martka83 : badania prenatalne
8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
8: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
9: Madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciążę
13: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego
14: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: kinia83111 - czerwiec wizyta kontrolna
16: Ewelin86 - badania prenatalne
17: pisanka89 - Badania prenatalne
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

LIPIEC
5: martka83- wizyta u gin prowadzącej ciąże
8: Hess - usg ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)

Ja nir mam czasu siąść na forum i przeczytać. Padam na twarz od rana biegam Jeszcze samochód niby Zepsuty ale na komputerze nic nie wyszło i nic nie zrobili.... Ehmmm

Ewelin i Anika gratulacje <3

Dobra jestem :)
Więc u nas też wszystko ok :) Maluszek machał jak szalony nóżkami i rączkami :) I się ruszał :) Wszystko jest takie piekne :) Serduszko 130/min. Maluszek ma już 3,24cm :) A ogólnie wszystko jest ok. Nawet te zabarwienia od luteiny zapewniał mnie, że nic nie znaczą, bo ona tak czasami zabarwia. Ogólnie z usg jestem w 9 tc6d.
Martka ja też widziałam pępowinę :)

Pisanka proszę o wpisanie mnie na 16 czerwca - badania prenatalne :)
Zobacz załącznik 759112
Ewelin piękny profil :) oby dziewczynśki ale wygląda na chłopca ;) masz dzień przede mną cwaniaro! A MARTKA to już wogóle wystrzeliła!

i powiedziała "a ja taka nieuczesana" :D

Magda, samo usg, mające na celu sprawdzić maluszka pod względem anatomicznym. nawet nie wiedziałam, że lekarz zrobi zdjęcie 3d, ale przełączył, pstryknął i mamy:) badanie płatne (przynajmniej u mnie)

ja mam nie płatne prenatalne "ze względu na wiek pacjentki" 8-)

ewelin piękniusi dzidziuś, gratki:-) :)

reklama
1464776709-1d1mld.jpeg

To nasza dziewczynka:)

Napisane na GT-I8160 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny dzidziuś! ja też chcę już takie zdjęcia ;)

Do góry