reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej kochane brzuchatki :***
Moze cos ktoras mi poradzi
W oczekiwaniu na wyniki i wizyte w klinice.
Odebralam wlasnie wynik czystosci pochwy a tam candida albicans +++i lactobactillus vaginalis ++:szok:
I co teraz jest cos co moga mi podac zeby zadzialalo do niedzieli ???
Tez kuzwa na sam koniec badanie zrobili :growl: jakby wczesniej nie mozna bylo :realmad:
[/QUOTE]
Hahaha ja mam całą ciąże jakie bakterie w moczu, dostałam tabletki i nic, wynik jeszcze gorszy, potem antybiotyk i to samo, potem znowu tabletki i wynik znów do dooopy, a teraz po antybiotyku mam jakieś zaczątki grzybicy :( i idzie się wściec. I znów coś dostałam zobaczymy z jakim skutkiem.

reklama
Czyli ogolnie do przezycia. Ale zastanawiam jak sie ma ten wynik do punkcji
Ach postresuje sie jeszcze godzinke i dowiem sie na wizycie
Lactubios albicans to ogolnie flora bakteryjna pochwy ale nie wiem do ilu + jest bezpieczna a ile to juz cos sie dzieje

Ja już po!!! Widzialam jak okruszki się ruszają! Nie do uwierzenia że takie maleństwa wprawiaja tam takie cuda. Jedna mniejsza ma 2, 16 a większy 2.21:) mają raczki i nozki :) pr awie się poplakalam jak widzialam usg. Ale fajna lekarka była bardzo. Długo robiła usg i mogłam.sobie oglądać ile chciałam :) zbadala mi też szyjke i wszystko ok :) 17 prenatalne ale 6 mam jeszcze wizytę u swojego gina może zrobi usg :) jest super :) nie mogę dodać zdj usg potem dodam :)

Ja już po!!! Widzialam jak okruszki się ruszają! Nie do uwierzenia że takie maleństwa wprawiaja tam takie cuda. Jedna mniejsza ma 2, 16 a większy 2.21:) mają raczki i nozki :) pr awie się poplakalam jak widzialam usg. Ale fajna lekarka była bardzo. Długo robiła usg i mogłam.sobie oglądać ile chciałam :) zbadala mi też szyjke i wszystko ok :) 17 prenatalne ale 6 mam jeszcze wizytę u swojego gina może zrobi usg :) jest super :) nie mogę dodać zdj usg potem dodam :)
Suuuuper, wielkie gratki. Mega fajnie ze z Maluchami wszystko ok. Radość nie do opisania.

aniołkowa.mama moje myśli z Tobą i zaciśnięte kciuki za Was.

pisałyście o snach, ja śnię całe noce, nawet w trakcie południowej drzemki śnię. czytałam artykuł w którym pisano, że spowodowane jest to długą fazą snu głębokiego, która wydłuża się z powodu burzy hormonów, a takze z powodu kłębowiska myśli w naszych głowach, wahań nastrojów itp.

pisanka
super :-D

powodzenia na wizytach.

usciski;-) ;)

Wiecie co tak się zastanawiam czy wytrzymam w spokoju do pon, do czasu zgłoszenia się do szpitala. A jeśli już wytrzymam to co mi tam powiedzą. Wczoraj czytałam, że wszystkie trójmiejskie porodówki są przepełnione i te pacjentki, które mogą to odsyłają do innych szpitali :( jedną parę odesłali do Tczewa :(
A zastanawiam się czy wytrzymam, bo pojawiają się skurcze. Co prawda nie są ani długotrwałe, ani silne, ani też regularne ale stracha napędzają - zawsze to nowa sytuacja.
Najlepszy był wczoraj M -może też moja wina, bo nie potrzebnie mu mówię, że to tu mnie zaboli, to tam coś strzyknie to coś w podbrzuszu mnie ciągnie potem kłuje ale kurcze komu mam mówic jak nie jemu.
Każde moje "ała", a on biedny podskakuje na fotelu. Aż wkońcu do mnie mówi "wolałbym żebyś już była w szpitalu" - ??? hmm no to miło :( nie to nie tak, tylko miałabyś ktg co chwilę, badali by cię to byłbym spokojniejszy, a tak nic nie wiemy co u chłopaków ;)
Mówię, że nie ma problemu możemy pojechac...a on NIEEE, no coś ty... ;) a zaraz dodał, a co ja tu sam będę robił :( znowu w domu będzie nie fajnie bez ciebie :(
Chociaż ostatnie dwa miesiące nie były dla nas łatwe, wszystko zostało na jego głowie, ja nie mogłam sprzątac, gotowac, robic zakupów, nawet pod prysznic bałam się isc jak nie było go w domu to i tak woli jak jestem w domku i czekam zawsze na niego <3

Coś czuję, że do szpitala to Ty trafisz już z akcją porodową i to może jeszcze dziś. A wtedy Cię nie odeślą:-) :)

reklama
Do góry