reklama
MartiniM
Fanka BB :)
Ja mniej wiecej czytalam , w granicach 4.500 zl przynajmniej w moim miescieMartini ja tez na NFZ będę rodzić, prywatnie pewnie koszta są ogromne. Nie orientowałam się jeszcze jak wygląda to prywatnie, ale NFZ wchodzi w grę
pisanka89
W lublinie bo u mnie w mieście nie ma chyba to 6 tys poród naturalny....cesarka nie mam pojęcia. W wawie naturalny to vo pisałam z 8,5 a cesarka pewnie ponad 10Ja mniej wiecej czytalam , w granicach 4.500 zl przynajmniej w moim miescie
MartiniM
Ceny z kosmosu, nie wiem czy maja duzy ruch przy takich cenach - ja juz wole sie przemeczyc i moze nie trafi sie tak zle..W lublinie bo u mnie w mieście nie ma chyba to 6 tys poród naturalny....cesarka nie mam pojęcia. W wawie naturalny to vo pisałam z 8,5 a cesarka pewnie ponad 10
K
kinia83111
Gość
Wróciłam, już po wizycie. Wszystko w jak najlepszym porządku. Maluch rośnie i rozwija sie znakomicie. A to dzielna bestia mamy tylko mało płynu i nie bardzo ma jak wywijać. Akurat na badaniu tak sie ustawił ze nogi miał prawie przy czole wiec nie bardzo doktor mógł jednoznaczne określić płeć. Stwierdził tylko ze raczej mu to na dziewczynkę wyglada. Mam mega dużo pic i za 3 tyg wizyta. Na tym etapie powiedział ze bardzo ważna jest ilośc płynu wiec już chlipie wodę z cytryną.
pisanka89
Szkoda ze to takie drogie. Każda kobieta powinna mieć w miarę godny poród a nie w 8 osób czasem na sali z innymi...Ceny z kosmosu, nie wiem czy maja duzy ruch przy takich cenach - ja juz wole sie przemeczyc i moze nie trafi sie tak zle..
pisanka89
Gratulacje masz foteeeeee???Wróciłam, już po wizycie. Wszystko w jak najlepszym porządku. Maluch rośnie i rozwija sie znakomicie. A to dzielna bestia mamy tylko mało płynu i nie bardzo ma jak wywijać. Akurat na badaniu tak sie ustawił ze nogi miał prawie przy czole wiec nie bardzo doktor mógł jednoznaczne określić płeć. Stwierdził tylko ze raczej mu to na dziewczynkę wyglada. Mam mega dużo pic i za 3 tyg wizyta. Na tym etapie powiedział ze bardzo ważna jest ilośc płynu wiec już chlipie wodę z cytryną.
reklama
pisanka89
Nieee ale nazwyKobietki prosze o pomoc czy mialyscie badania typu .
Diagnostyka hemostazy-Czynnik V Leiden
Autoimmunologia- P/c p. kardiolip. ( IgG i IgM) oraz antykoagulant toczniowy?? chodzi mi o cene