reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Martini ja tez na NFZ będę rodzić, prywatnie pewnie koszta są ogromne. Nie orientowałam się jeszcze jak wygląda to prywatnie, ale NFZ wchodzi w grę

reklama
No to sporo. U mnie w mieście nawet nie wiem czy jest poród prywatnie :p Ale i tak bd rodzić w innym mieście, bo tu nie ufam już szpitalowi

W lublinie bo u mnie w mieście nie ma chyba to 6 tys poród naturalny....cesarka nie mam pojęcia. W wawie naturalny to vo pisałam z 8,5 a cesarka pewnie ponad 10
Ceny z kosmosu, nie wiem czy maja duzy ruch przy takich cenach - ja juz wole sie przemeczyc i moze nie trafi sie tak zle..

Kobietki prosze o pomoc :) czy mialyscie badania typu .
Diagnostyka hemostazy-Czynnik V Leiden
Autoimmunologia- P/c p. kardiolip. ( IgG i IgM) oraz antykoagulant toczniowy?? chodzi mi o cene :p

Wróciłam, już po wizycie. Wszystko w jak najlepszym porządku. Maluch rośnie i rozwija sie znakomicie. A to dzielna bestia :) mamy tylko mało płynu i nie bardzo ma jak wywijać. Akurat na badaniu tak sie ustawił ze nogi miał prawie przy czole wiec nie bardzo doktor mógł jednoznaczne określić płeć. Stwierdził tylko ze raczej mu to na dziewczynkę wyglada. Mam mega dużo pic i za 3 tyg wizyta. Na tym etapie powiedział ze bardzo ważna jest ilośc płynu wiec już chlipie wodę z cytryną.

Wróciłam, już po wizycie. Wszystko w jak najlepszym porządku. Maluch rośnie i rozwija sie znakomicie. A to dzielna bestia :) mamy tylko mało płynu i nie bardzo ma jak wywijać. Akurat na badaniu tak sie ustawił ze nogi miał prawie przy czole wiec nie bardzo doktor mógł jednoznaczne określić płeć. Stwierdził tylko ze raczej mu to na dziewczynkę wyglada. Mam mega dużo pic i za 3 tyg wizyta. Na tym etapie powiedział ze bardzo ważna jest ilośc płynu wiec już chlipie wodę z cytryną.
Gratulacje :) masz foteeeeee??? :p

reklama
Do góry