reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kate o 36 to ja moge pomarzyc ;-) 38 to moj rozmiar a wzrost 168. Ja przy stymulacji nie przytylam nic a nic . Pod koniec ciaxy z. Hania bardzo spuchlam a po porodzie jeszcze gorzej. Do tego przypaletalo sie cisnienie i bralam dopegyt i dzieki niemu w 2 dni stracilam cala wode z organizmu. A po porodzie zeszlo mi tylko 7 i pol kg.

reklama
My mamy typy na Ole albo Liwie. Gdybym wiedziala ze bedzie drugi dzidzius to nie dalibysmy Hani na drugie Pola bo bardzo mi sie podoba .

Ola bardzo pięknie!:-)

Ja też mam problem z imieniem męskim, więc jak się okaże, że będziemy mieć syna to będę w dupie :p Serio, nic mi się nie podoba, tak samo jak mężowi. On się skłania by syn nosił imię po nim, ale ja nie jestem do tego przekonana.. Będę krzyczeć "Tooooomek" i żaden nie odpowie, taki smutny mój los...:-D

My mamy wybrane imiona po dziadkach, no może nie wszyscy będą mieli zaszczyt:-p ale dla chłopca mamy już dawno wybrane Przemyslaw Stanislaw, a dla baby Karolina bo to równa dziewczyna:-p my lubimy dźwięczne imiona z r, rz itp..

lilka Ola tez fajne. ale moja bratanica to Ola, wiec...

Lilka, powiedz, że Ole to takie dziewczyny, które dają sobie radę w życiu i przy tym są cały czas szczęśliwe :) a Liwia.. kojarzy mi się z postacią z serialu (Livia Soprano), która cały czas narzekała i chciała zabić swojego syna :-pwięc postanowione! ;-)

wiem wiem Kasiu :) w sumie Junior.. to nie jest głupie...
a może będę miała to "szczęście" przy wybieraniu imienia, że wyjdzie ze mnie dziewczynka:zawstydzona/y:może jutro się dowiem na prenatalnych co tam we mnie rośnie..

reklama
Bunieczek- wzięłam przykład od Ciebie. Leze w szpitalu. Od niedzieli nie czuje ruchów do tego skurcze i w poniedziałek jak bylam na teście glukozy to weszłam na wizyte i dr skierowała mnie na szpital z ryzykiem przedwczesnego porodu.

Do góry