reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kate o 36 to ja moge pomarzyc ;-) 38 to moj rozmiar a wzrost 168. Ja przy stymulacji nie przytylam nic a nic . Pod koniec ciaxy z. Hania bardzo spuchlam a po porodzie jeszcze gorzej. Do tego przypaletalo sie cisnienie i bralam dopegyt i dzieki niemu w 2 dni stracilam cala wode z organizmu. A po porodzie zeszlo mi tylko 7 i pol kg.

reklama
My mamy typy na Ole albo Liwie. Gdybym wiedziala ze bedzie drugi dzidzius to nie dalibysmy Hani na drugie Pola bo bardzo mi sie podoba .

Ola bardzo pięknie!:-)

Ja też mam problem z imieniem męskim, więc jak się okaże, że będziemy mieć syna to będę w dupie :p Serio, nic mi się nie podoba, tak samo jak mężowi. On się skłania by syn nosił imię po nim, ale ja nie jestem do tego przekonana.. Będę krzyczeć "Tooooomek" i żaden nie odpowie, taki smutny mój los...:-D

My mamy wybrane imiona po dziadkach, no może nie wszyscy będą mieli zaszczyt:-p ale dla chłopca mamy już dawno wybrane Przemyslaw Stanislaw, a dla baby Karolina bo to równa dziewczyna:-p my lubimy dźwięczne imiona z r, rz itp..

lilka Ola tez fajne. ale moja bratanica to Ola, wiec...

Lilka, powiedz, że Ole to takie dziewczyny, które dają sobie radę w życiu i przy tym są cały czas szczęśliwe :) a Liwia.. kojarzy mi się z postacią z serialu (Livia Soprano), która cały czas narzekała i chciała zabić swojego syna :-pwięc postanowione! ;-)

wiem wiem Kasiu :) w sumie Junior.. to nie jest głupie...
a może będę miała to "szczęście" przy wybieraniu imienia, że wyjdzie ze mnie dziewczynka:zawstydzona/y:może jutro się dowiem na prenatalnych co tam we mnie rośnie..

reklama
Bunieczek- wzięłam przykład od Ciebie. Leze w szpitalu. Od niedzieli nie czuje ruchów do tego skurcze i w poniedziałek jak bylam na teście glukozy to weszłam na wizyte i dr skierowała mnie na szpital z ryzykiem przedwczesnego porodu.

Do góry