reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ojej 3 kg? To ja pod koniec będę olbrzymia najgorzej do 3 miesiąca przez mdłości , które musiałam zajadać ciągle mieliłam coś :-)

do teraz jest już 5 kg, brzuszek widoczny , za tydzień idę na wesele i to katastrofa znaleźć coś na siebie ...:-(
ale w końcu tak pragnęłam tego brzuszka :-)

reklama
Szkrabku, dziękuję za pamięć:happy:
U mnie wszystko w porządalu, wtedy jak tak panikowałam o tym rozczepie, to mąż obejrzał płytkę dokładnie i mały miał prostą wargę, więc się uspokoiłam;-)To wina tego kontrastu.
Ogólnie czuję się ok, nic mi nie dolega, żadne bóle, tylko czasem plecy dają o sobie znać.
Jeśli chodzi o Twój ból pachwin, to wybierz się do lekarza, niech sprawdzi szyjkę, czy się nie skraca. Taka moja rada. Dla spokoju.
A Ty jak się czujesz ogólnie?Już mąż wypuszcza Cię z domu?:-)

też czuję taki ból, w dodatku "ciągnie" mnie w kroczu, że nawet siedzenie sprawia mi lekki ból i dyskomfort. Ale na razie tłumaczę sobie to faktem, że wszystko we mnie rośnie, rozciąga się..

Ja z Hania przytylam 22 kg :-o ale szybko poszlo zeby zrzucic . Teraz mam 32 tydz i niecale 7 kg na plusie wiec w porownaniu do pierwszej ciazy to nic :-)

Lilka my tak mielismy z imieniem synka, do porodu nie bylismy zdecydowani, nie mielismy ani jednego, ktore by nam sie podobalo. Dziewczynka miala byc Kornelka a dla chlopca nic, zero pomyslow. No i zostal Junior :)

kasik szybko zrzucisz dobrze Ci idzie, dobra dieta i ruch tak jak piszesz aerobik i za chwile będzie figura modelki. Swoją drogą to w ciąży mało przytyłaś tylko 13kg, no ale w sumie 18 to już dużo do zrzucenia i te sterydowe to chyba najgorsze kilogramy. Ja jak na razie troszkę schudłam, chciałabym kiedyś znowu warzyć 58kg jak przed wszystkimi stymulacjami. Teraz ważę 62kg może dużo nie przytyje to uda się wrócić do starych spodenek, a jak teraz nie przytyłam to jeszcze mogę przytyć z 20kg?

lilka jak widziałam Cię na zdjęciach to ty szczuplaczek jesteś ja nabrałam ciala po stymulacji, ponoc bardzo szczupłe osoby tyją więcej no i BMI mają w normie. Zatem z rozmiaru 36 w najgorszym wypadku przejdziesz na 40 co nie jest wielką tragedią:-p a ja mam teraz 40, niby chociaż zamówiłam sobie spodnie ciążowe 40 i są za duże:szok: ale zostawię bo potem pewnie przytyje.

reklama
Kate wlasnie te sterydowe kg to chyba juz w ciazy zrzucilam ;) bo jak odstawilam steryd to nic nie przytylam przez 1,5 miesiaca a normalnie to mialam plus 2 kg co 4 tygodnie ;) Ale nawet jak bym przytyla ze 30 kg to i tak warto bylo a dodatkowe kg to najmniejszy problem :)

Do góry