reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kiki mam nadzieję i z całego serducha Ci tego życzę że to tylko dodatkowa porcja nerwów i dalej wszytsko będzie w porządku:sorry:
A skąd podejrzenie porodu wcześniejszego? na podstawie tych skurczy?Trzymaj się ciepło. Wierzę w Twoją córeczkę

Już wszystko wiemy :) !!!!

Pod sercem rośnie nam.. zdrowa dziewczynka - Marysia:-) na USG wszystko pięknie było widać, długość CRL 6,9 cm, wyniki w normie, przezierność karkowa z tego co pamiętam 2,4 - wszystkie wyniki i tak dostanę na maila po krwi z interpretacją. Ogólnie lekarz powiedział, że gdyby jego żona miała takie wyniki jak ja, to spałby spokojnie ;-)

OlaSzy - super - widzisz jak to dziwnie się układa, jak jak usłyszałam przezierność 2,4 to spanikowałam i ryczałam przez dwa dni... bezsensu oczywiście, bo wszystko jest ok. Córeczka! Idealnie - też chcę córeczkę!!! ;-):-) Ciesze się, że wszystko wyszło ok!

Przy dziewczynce przynajmniej nie mamy problemu z imieniem:-) zarówno moja babcia (świętej pamięci) jak i męża (również nie żyje) to Maria. Poza tym bardzo nam się podoba imię. Nasi rodzice są strasznie szczęśliwi, teściowa płakała do telefonu, bo od samego początku chciała wnuczkę, a moja mama mi to przewidziała - zanim podano zarodek, powiedziała mi, że wszystko się uda i będzie dziewczyna!
Zobaczymy czy na połówkowych nadal lekarz będzie zgodny w tym twierdzeniu :)

Dzieki dziewczyny
gratuluje szkrabem dobrego wyniku a tobie olaszy gratki zdrowej córy :)

oczywiście pisze z Tel.
ogólnie mialam juz silne bole i skurcze a do tego zanik ruchów i dr sie bała ze teraz jest ok bo szyjka trzyma ale nie wie co się stanie za 4 godz i czy nie urodzę. Wiec szpital
dostalam kroplówki i zastrzyki w tyłek.
na usg ok ale od niedzieli nie poczułam ruchow dziecka i tak do teraz. Wszelkie sposoby prowokacji nic nie dały. Uspokaja mnie ranne i wieczorne spr tętna to wtedy wiem ze uparciuch zyje.

ale co mam robic w domu kiedy ani usg ani detektora tętna nie mam. I będę się martwić bo wszędzie trąbią o tych 10 ruchach...

Kiki kciuki za was !! ;-)

OlaSzy gratuluje dziewczynki ;-)

Olusie sa fajne..;-) ja tez jestem faaajna hehe ;-)

Ja sie urlopuje z maluchami.. mamy upal wrecz ;-) maluchy dobrze zniosly podroz gorzej ja..bo oczywiscie wymioty, zoladek w gardle itp..no i widzialam 30 bocianow jak nie wiecej.. moze to jakis znak? ;-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry