reklama
lilka-1986
Fanka BB :)
Kiki kciuki zeby wszystko bylo dobrze !!!
Fusun
Kiki ale co się dzieje? Z jakiego powodu to ryzyko wcześniejszego porodu? Masz rozwarcie, wysokie ciśnienie czy co się stało?
.szkrabek
dzięki dziewczyny za info o bólach i ciągnięciach :-) uspokoiłam się.
calineczkaa - super, że wszystko dobrze i że się uspokoiłaś - mężowie się czasem przydają Ja cały czas czuję huśtawkę hormonów i mój mąż się wczoraj zapytał czy tak będzie już do końca ciąży, czy może jednak znormalnieję pod koniec?
A propos wyjść już jest lepiej, wyluzował. Myślę, że będzie łatwo jak już się rok szkolny skończy (czyli za 2,5 tygodnia), młody wyjeżdża a ja zostaję w domu, więc będę mobilniejsza. Co Ty na to? :-)
kiki - kciuki by wszystko było dobrze A powiedz nam co się stało? Czemu jesteś w szpitalu?
OlaSzy - kciuki za dzisiejsze badania prenatalne!!! Daj koniecznie znać po!
calineczkaa - super, że wszystko dobrze i że się uspokoiłaś - mężowie się czasem przydają Ja cały czas czuję huśtawkę hormonów i mój mąż się wczoraj zapytał czy tak będzie już do końca ciąży, czy może jednak znormalnieję pod koniec?
A propos wyjść już jest lepiej, wyluzował. Myślę, że będzie łatwo jak już się rok szkolny skończy (czyli za 2,5 tygodnia), młody wyjeżdża a ja zostaję w domu, więc będę mobilniejsza. Co Ty na to? :-)
kiki - kciuki by wszystko było dobrze A powiedz nam co się stało? Czemu jesteś w szpitalu?
OlaSzy - kciuki za dzisiejsze badania prenatalne!!! Daj koniecznie znać po!
bunieczek29
Kurcze Kiki to strasznie nie dobrze:-(ale tak właściwie to co sie stało?to podejrzenie skracania szyjki sie potwierdziło? jak dzidzia? robili ci usg i inne badania? może też masz tylko bakterie tak jak ja i wszystko będzie dobrze. Musi być dobrze.Trzymaj się kochana jestem całym duchem z tobą, Jak tylko będziesz mogła to odezwij się.
OlaSzy powodzenia dzisiaj, pięknych widoków życzę.
OlaSzy powodzenia dzisiaj, pięknych widoków życzę.
OlaSzy przez brzuch ale ja mam tyłozgięcie i było robione trochę tak i tak w razie co szykuj się na dopochwowe, a jak nie będzie to tym lepiej. No i oczywiście wszystko będzie dobrze, jeszcze nikomu na tym forum nie wyszły badania źle. Może jakieś cyrki były przez usg czy PAPPA, ale wszystko kończyło się dobrze:-)
reklama