reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
dzięki dziewczyny za info o bólach i ciągnięciach :-) uspokoiłam się.

calineczkaa - super, że wszystko dobrze i że się uspokoiłaś - mężowie się czasem przydają :)Ja cały czas czuję huśtawkę hormonów i mój mąż się wczoraj zapytał czy tak będzie już do końca ciąży, czy może jednak znormalnieję pod koniec?
laugh2.gif.pagespeed.ce.MrT3CzP58M.gif
laugh2.gif.pagespeed.ce.MrT3CzP58M.gif

A propos wyjść już jest lepiej, wyluzował. Myślę, że będzie łatwo jak już się rok szkolny skończy (czyli za 2,5 tygodnia), młody wyjeżdża a ja zostaję w domu, więc będę mobilniejsza. Co Ty na to? :-)

kiki
- kciuki by wszystko było dobrze A powiedz nam co się stało? Czemu jesteś w szpitalu?

OlaSzy - kciuki za dzisiejsze badania prenatalne!!! Daj koniecznie znać po!

Kurcze Kiki to strasznie nie dobrze:-(ale tak właściwie to co sie stało?to podejrzenie skracania szyjki sie potwierdziło? jak dzidzia? robili ci usg i inne badania? może też masz tylko bakterie tak jak ja i wszystko będzie dobrze. Musi być dobrze.Trzymaj się kochana jestem całym duchem z tobą, Jak tylko będziesz mogła to odezwij się.

OlaSzy powodzenia dzisiaj, pięknych widoków życzę.

Jeszcze jedno szybkie pytanie (nie wiem jak się ubrać do badania). czy prenatalne USG będzie wykonane przez brzuch czy jeszcze dopochwowo?

OlaSzy przez brzuch ale ja mam tyłozgięcie i było robione trochę tak i tak:-p w razie co szykuj się na dopochwowe, a jak nie będzie to tym lepiej. No i oczywiście wszystko będzie dobrze, jeszcze nikomu na tym forum nie wyszły badania źle. Może jakieś cyrki były przez usg czy PAPPA, ale wszystko kończyło się dobrze:-)

reklama
też mam tyłozgięcie.. eh.. zawsze pod górkę ;P dobra, dziękuję za odpowiedź i dzwonię po męża, aby kierował się po mnie i jedziemy!;-)

Do góry