Anulla28
Cudzie trwaj !!!
liskka, dziś jest 5 dzień. Ale położna dzisiaj stwierdziła, że nie jestem po terminie, tylko jeszcze w terminie. Mam jeszcze 2 tyg na poród. I jak się do nich zgłoszę w poniedziałek, to może zrobią mi test oxytocynowy, a może cewnik założą, ale jeszcze to nic pewnego. Dlatego nie zamierzam tam rodzić. Chcieli mi cc zrobić, a jak powiedziałam, że chcę sn spróbować, to teraz przedłużają wszystko. Idę do innego szpitala i tam mnie weźmie na oddział mój lekarz prowadzący. Tam przynajmniej jak coś to wymuszę na lekarzu cc jeśli oxytocyna nic nie da.
Co do kg, to skoro ja przytyłam 11kg, to mam nadzieję, że po porodzie zejdzie mi chociaż połowa i w miarę szybko zrzucę resztę A Wy pewnie macie upały u siebie co? Bo dzisiaj w radiu słyszałam, że u Was prawie 40st. jest, ale nie mówili w jakim rejonie.
Co do kg, to skoro ja przytyłam 11kg, to mam nadzieję, że po porodzie zejdzie mi chociaż połowa i w miarę szybko zrzucę resztę A Wy pewnie macie upały u siebie co? Bo dzisiaj w radiu słyszałam, że u Was prawie 40st. jest, ale nie mówili w jakim rejonie.