reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Smerfeta ja tez tak jak Aisa i Ty czulam gniecenie na klatke piersiawa ze myslalam ze kark mi peknie . Bolalo bardzo i tez powiedzieli ze lekarze malucha wyjmuja .

reklama
Smerfeta ja nic nie czulam. Mam kilka zdjec z cc jak wyciagneli Juniora z moim rozcietym brzuchem, jak lezy na piersi i jak go wycieraja, waza, troche hardcore ale pamiatka jest :)

Szkrabku my mamy od początku ciąży ze względu na plamienia , a kiedy mieliśmy mieć zielone światełko trafiłam na izbę z krwotokiem i krwiakiem i znów zakaz :-) ..
To straszne co piszecie o tej dziewczynie z lipcówek :-(

Szkrabek ja od trasferu mialam zakaz seksu, ale musze powiedziec ze nie ciągnęło mnie nawet do seksu, moze dlatego ze wiedzialam ze nie moglam..wiec celibat cala ciaze...!! ale dalam rade!

Ja nie czulam jak mi maluszki wyciagaja, bo bylam zaintubowana...:-(

Straszne to co spotkalo ta laske... biedna rodzina! .... :-(

Wczoraj miałam wizyte u gina i na szczescie wszystko sie goi dobrze, kolejna za tydzień.
Lisek juz był na trzech spacerkach .
A i waga tydzień po porodzie -11kg ! Jeszcze 6 zostało :)

liskka, wow, tak szybko zeszły kg? No ale jesteś szczupła, więc większość to brzuch, wody, dziecko, łożysko itd.

My w poniedziałek idziemy do szpitala na wywołanie. Chybaże do środy nic się nie wydarzy, to zażądam cc i nie zmienię już zdania. I nie zgodzę się na cewnik foleya. Dzisiaj położna podniosła mi ciśnienie i nareszcie utwierdziłam się co do szpitala i sposobu porodu.

Anulla28, do tego mysle dochodzi kp i wstawanie w nocy. Oprócz małego inne rzeczy do zrobienia w domu wiec pewnie dlatego, ważyłam sie dopiero tydzień po porodzie .
Właśnie myślałam o Tobie , czy juz cos ruszyło ... Ile dni jesteś po terminie??

reklama
Raptus , krwawienie minęło , ale od początku tak raz w tygodniu mam brudzenie brązowe nie krwawe. Doktorek nie wiąże z tym nic złego , ale duphaston cały czas biorę . Krwiak podejrzewam ,że tak szybko się nie wchłonął i jeszcze jest , miał 5 cm . W czwartek na wizycie zobaczymy co się dzieje ...
Pozdrawiam

Do góry