reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pani Jaworowa a który to tydzień u Ciebie? Ja od początku ciąży tez się nie nadawałam do niczego, przez tą hiperstymulację, senność i mulenie - najchętniej przesypiałam całe dnie. Ale od tygodnia czuję się na prawdę dobrze i energia zaczyna mnie rozpierać, fajnie jest znów tak się poczuć :tak: Zobaczymy jak będzie dalej, w następnym tygodniu mam wizytę u ginki i zobaczymy co powie - mam nadzieję, że będę mogła odstawić przynajmniej pół apteki, którą biorę teraz :-)

reklama
MAJ

2.Liskka
(13maj) synek
3.Anulla28 (18maj) córka Wiktoria Amelia
4.Aisa79 (25maj) syn Marcel Marek
5.anula86@ (29maj) córka

CZERWIEC

6.Luize (14 czerwiec) córka Zuzia i syn Mateusz

LIPIEC

16.lilka-1986 (31 lipiec lub 1 sierpień) córeczka

WRZESIEŃ

8. Bunieczek29 (19września) synuś
9.kikifish87 (25 września)córeczka

PAŹDZIERNIK

10
. GizaS (10październik)

LISTOPAD

7.Fusun (7listopada)
11.Nacia90(20-23listopada)
12.Kate_p7(20-23listopad)

GRUDZIEŃ

5.Szkrabek (5 grudzień)
6. Beti88 (20 grudzień)
7.Pani Jaworska(27 grudzień)

Hej dziewczynki
ostatnio ciagle zapracowana jestem ale mam nadzieje ze wizyta przyniesie jakies dobre wiadomosci o ile @ nie przylezie wczesniej
16czerwca mam wizyte 1w novum, wybrałam doktora Wojewódzkiego , nie kazali narazie robic zadnych badan,

reklama
Do góry