reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Super cieszę sie :) termin mam na 27.12 :) beti88 gratuluje :)
A masz jakies objawy? Bo ja sie troche martwię bo przestały mnie piersi bolec i sie zastanawiam czy to zle nie wróży i jakies dreszcze mam zwariować mozna :)

reklama
Anulla28, czuje sie bardzo dobrze. Wg suwaczka dzisiaj mija mi 40tc ale tak naprawde termin jest na jutro.
Pytalam mamy mojej i ona przy swoich porodach nie miała bóli przepowiadających tylko od razu porodowe, nie wie kiedy odeszły jej wody ani czop wiec moze u mnie bedzie podobnie.
Moj lisek tez mniej sie teraz rusza. Czekamy juz na to szczęśliwe rozwiazanie .

Agus ja po transferze brałam 3x100 luteina dowcipnie i duphaston 3x1 niestety dupka musiałam odstawić bo styl mi żołądek i teraz troche problemy mam i biore 3x200 luteiny

Pani Jaworska, nie boje sie :) jestem bardziej ciekawa jak to bedzie i nie moge doczekać sie jak zobaczę mojego synka. Oczywiście ból pewnie zweryfikuje wszystko ale jak na razie jestem nastawiana zadaniowo. Zobaczymy jak bedzie w trakcie akcji porodowej... :-)
Fajny masz termin porodu :-) zawsze marzylo mi sie rodzic w grudniu . Moj ulubiony miesiąc .

Agus, ja brałam 3x200 progesteron dopochwowo do chyba 14 albo 16 tc. Aaa i Odstawiać tez trzeba stopniowo, nie z dnia na dzien

Ostatnia edycja:
Dziękuje wam dziewczyny[emoji23]
Byłam dziś na pobraniu krwi i po wycieczce znowu- kamień w brzuchu. W piątek mam jechać na drugie badanie. Jeśli będzie wzrastać to będę się upierać żeby mi pomogli utrzymać ciąże. Jutro zadzwonię o wynik.
Sama sobie zwiększyłam dawkę Lutinusa do 400/dobę. Oni tu maja dziwne podejście w NO, selekcja naturalna...
No nic pozostaje mi leżeć, w poniedziałek do pracy, moze wszystko się naprawi do tego czasu.
Pozdrawiam [emoji259]

reklama
Do góry