reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Anula86, tak to jest taka galaretka, na pewno tego nie przeoczysz. ;-)

liskka
, ja mam na poniedziałek termin i też nie mogę się doczekać. A moja mama ze mną urodziła tydzień po terminie, więc boję się, że może być tak u mnie. I jeszcze u mamy musieli wywoływać, więc obawy mam coraz większe. No ale w czwartek się dowiem co i jak :)

Dziewczyny a napiszcie jak to u was było z bólem piersi.
Mnie na początku mocno bolały a w połowie 6 tyg przestały, tylko przy mocniejszym ucisku pobolewają no i nadal sa powiększone
Martwię sie bo oczywiscie juz sie naczytałam ze to ze bol ustał nie wróży dobrze
Miała moze któraś z was podobnie? wizytę mam dopiero za tydzien i troche sie stresuje [emoji51]

Mnie w pierwszej ciazy piersi bardzo bolaly caly czas tak do 20 tyg . Teraz bolaly do ok 12 tyg. Nie wiem czy bol piersi jest wyznacznikiem dobrze rozwijajacej sie ciazy... Kazdy organizm jest inny

Beti i pani jaworska gratulacje!

Nacia ja na opryszczke na wardze smarowalam mascia cynkowa ;-)

Lisska, Aisa i Anulla kciuki za was! ;-)

[FONT=Open Sans, sans-serif]MAJ [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]
2.Liskka
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif](13maj) synek[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]3.Anulla28 [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](18maj) córka Wiktoria Amelia[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]4.Aisa79 [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](25maj) syn Marcel Marek[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]5.anula86@ [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](29maj) córka [/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]CZERWIEC[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif][/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]6.Luize [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](14 czerwiec) córka Zuzia i syn Mateusz[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]LIPIEC [/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]16.lilka-1986 [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](31 lipiec lub 1 sierpień) córeczka[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]WRZESIEŃ[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif][/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]8[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]. [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]Bunieczek29 [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](19września) synuś[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]9.kikifish87 [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](25 września)córeczka[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]PAŹDZIERNIK[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif][/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]
10
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]. [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]GizaS[/FONT] [FONT=Open Sans, sans-serif](10październik)[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]LISTOPAD[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]7.Fusun [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](7listopada)[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]11.Nacia90[/FONT] [FONT=Open Sans, sans-serif](20-23listopada)[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]12.Kate_p7[/FONT] [FONT=Open Sans, sans-serif](20-23listopad)[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]GRUDZIEŃ[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]5.Szkrabek [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](5grudzień)[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]6.Pani Jaworska[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](27 grudzień)[/FONT]

Witam

Liska i Anula jesteście juz tak blisko spotkania ze swoimi maluszkami:sorry:zazdroszczę
Pani Jaworska witam na naszym forum, już jesteś dopisana do kalendarza:tak:
Aguś witaj, ja po transferze miałam 600 mg lutinusa i 3 razy dziennie duphaston, w 13 dpt zbadałam prg i był około 13 i dołożyłam sobie jeszcze 3 razy dziennie luteinę podjęzykową, może nie koniecznie bo lutinus dopochwowy nie wychodzi z badania z krwi ale byłam choć trochę spokojniesza o ten prg

Dziękuję za przyjęcie do grona :) Pani Jaworska ja stety niestety objawy mam: ból piersi, całodniowe mdłości, które są okropne i duże zmęczenie.. według usg termin mam na 20 grudzień :) powodzenia dziewczyny i miłego dnia ;)

Szkrabek a wszystko szło pomyślnie czy miałaś jakies perypetie po drodze?

To moja pierwsza procedura - byłam w szoku jak usłyszałam "in vitro", i poleciało stymulacja, punkcja, transfer, a teraz ciąża, też za pierwszym razem zaskoczyło. Tylko niestety przeszłam hiperstymulację, której nikomu nie życzę :baffled:

Od tygodnia mniej więcej moje objawy przeszły, senność, mulenie w żołądku, tylko apetyt został :confused2: i ból piersi. Na koncie mam już +1kg, a to dopiero 11tc... widzę, że mój brzuch spuchł, przez to jedzenie co chwila :baffled: mam nadzieję, że jak sie ciepło zrobi na dobre, przyjdzie lato to i jeść mi się mniej będzie chciało. To przez to cholerne siedzenie w domu, po prostu jem... gdybym siedziała w pracy byłoby inaczej :-(

Ostatnia edycja:
Szkrabek a to faktycznie współczuje domyślam sie ze to nic przyjemnego
Beti88 to dobrze ze masz objawy pewnie wszystko idzie w dobra stronę :)

reklama
Szkrabek ja tez jestem na zwolnieniu, nie dałabym rady teraz pracować, czas w domu mi leci b szybko dosłownie dzien za dniem. W pracy powiedziałam juz ze jestem w ciazy i obawiam sie czy nie za szybko. Dziś prawie cała noc nie spałam miałam dreszcze i mdłości wiec i tak nie dałabym rady pracować. U mnie z apetytem na odwrót na nic nie mam ochoty, co mnie akurat cieszy bo nie należę do chudzielców :) nie martw sie po ciazy wszystko zrzucisz nie bedzie czasu na jedzenie :)

Do góry