reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Liskka espadryle teraz sa na topie, tez je kiedys uwielbialam, chyba bedzie trzeba do nich wrocic. Zwlaszcza, ze mam haluxy i staram sie nosic zakryte buty z przodu, nawet latem a espadryle nadaja sie do tego idealnie.

reklama
faktycznie widziałam, że espadryle wracają do łask :-)
Mężu wiąże buty i ubiera jak jest w domku. A, że jest mało niestety, to muszę sama sobie radzić i to jest już duży problem. Mam mały brzuch ale taki do przodu wysunięty. W ogóle to zmierzyłam się dzisiaj w obwodzie i mam 105 cm.

nawet fajne te buciki, tylko jak z amortyzacją, bo takie trochę podobne do baletek, a ja mam tak zniszczone kolana ze baletki odpadają, no dobra czasem założę:-p

aisa79 105cm to chyba nie jest az tak dużo, ty to jakaś szczupła ciężarówa:-p

kiki ja powoli odstawiam luteinę i tez się boje, zostanę na podjęzykowej...3x1 i nic więcej :szok: a ty nadal bierzesz...

Aisa, ja się zmierzyłam i mam 102cm :-). I pierwszy raz w szpitalu mierzyła mi położna biodra, ale nie wiem co to miało znaczyć i jaki był wynik jej pomiaru. Nic nie powiedziała, więc chyba jest ok i mogę rodzić sn.

Kiki, ja luteinę podjęzykową odstawiłam chyba ok 30tc, a dowcipną dopiero teraz. Miałam na początku plamienia, potem bóle brzucha, nie wiadomo było do konca jak to jest z łożyskiem i chyba dlatego lekarz nie odstawił. No i ja czułam się bezpieczniej i nic się nie działo z szyjką i nie było skurczy macicy. Miałam odstawić w 32tc ale trochę się przedłużyło.

Aisa79, ja mam 106cm podobnie jak Ty, az z ciekawości zmierzyłam :) a buty tez mi sie cieżko zakłada, wogole juz czuje ciężar brzucha.

Anulla tym mierzeniem w biodrach to chyba chcieli sprawdzić czy nie masz za wąskiej miednicy do rodzenia

Kate ja właśnie dużo ważę tzn 86 kg teraz, a wzrostu mam 1,63.
Ciekawe czy brzuch mi się jeszcze powiększy. Zostało mu na to 26 dni :-D

reklama
Obstawiam ze moj lisek bedzie długi i lekarzom wyjdą gały :) czuje jego rączkę na samym dole brzucha a nogę na żebrach, nie wiem jaką on gimnastykę odprawia . Mi zostało 13 dni do terminu, moj M twierdzi ze dotrwam a ja mysle ze przywitamy sie wczesniej. Jedynie nie chciałabym 1 i 3 maj bo wtedy nie bedzie mojej gin w szpitalu ...
Dobranoc :)

Do góry