reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Liskka espadryle teraz sa na topie, tez je kiedys uwielbialam, chyba bedzie trzeba do nich wrocic. Zwlaszcza, ze mam haluxy i staram sie nosic zakryte buty z przodu, nawet latem a espadryle nadaja sie do tego idealnie.

reklama
faktycznie widziałam, że espadryle wracają do łask :-)
Mężu wiąże buty i ubiera jak jest w domku. A, że jest mało niestety, to muszę sama sobie radzić i to jest już duży problem. Mam mały brzuch ale taki do przodu wysunięty. W ogóle to zmierzyłam się dzisiaj w obwodzie i mam 105 cm.

nawet fajne te buciki, tylko jak z amortyzacją, bo takie trochę podobne do baletek, a ja mam tak zniszczone kolana ze baletki odpadają, no dobra czasem założę:-p

aisa79 105cm to chyba nie jest az tak dużo, ty to jakaś szczupła ciężarówa:-p

kiki ja powoli odstawiam luteinę i tez się boje, zostanę na podjęzykowej...3x1 i nic więcej :szok: a ty nadal bierzesz...

Aisa, ja się zmierzyłam i mam 102cm :-). I pierwszy raz w szpitalu mierzyła mi położna biodra, ale nie wiem co to miało znaczyć i jaki był wynik jej pomiaru. Nic nie powiedziała, więc chyba jest ok i mogę rodzić sn.

Kiki, ja luteinę podjęzykową odstawiłam chyba ok 30tc, a dowcipną dopiero teraz. Miałam na początku plamienia, potem bóle brzucha, nie wiadomo było do konca jak to jest z łożyskiem i chyba dlatego lekarz nie odstawił. No i ja czułam się bezpieczniej i nic się nie działo z szyjką i nie było skurczy macicy. Miałam odstawić w 32tc ale trochę się przedłużyło.

Aisa79, ja mam 106cm podobnie jak Ty, az z ciekawości zmierzyłam :) a buty tez mi sie cieżko zakłada, wogole juz czuje ciężar brzucha.

Anulla tym mierzeniem w biodrach to chyba chcieli sprawdzić czy nie masz za wąskiej miednicy do rodzenia

Kate ja właśnie dużo ważę tzn 86 kg teraz, a wzrostu mam 1,63.
Ciekawe czy brzuch mi się jeszcze powiększy. Zostało mu na to 26 dni :-D

reklama
Obstawiam ze moj lisek bedzie długi i lekarzom wyjdą gały :) czuje jego rączkę na samym dole brzucha a nogę na żebrach, nie wiem jaką on gimnastykę odprawia . Mi zostało 13 dni do terminu, moj M twierdzi ze dotrwam a ja mysle ze przywitamy sie wczesniej. Jedynie nie chciałabym 1 i 3 maj bo wtedy nie bedzie mojej gin w szpitalu ...
Dobranoc :)

Do góry