gizas ja opryszczkę przed ciążą też miałam, ale nie jakoś często, w ciąży niestety pojawiła się tak ok 12-13tc to dr zapisał mi heviran i mówił że ona jest niebezpieczna bo można ją złapać w miejscach intymnych i że po 36tc pomimo że jej nie będzie to do samego porodu mam brać i od jutra zaczynam znowu, jeśli chodzi o oko to nie wiem, ale może będziesz miała wizyte u gina to on coś doradzi,
liskka 12 kg ale czuję że jeszcze z 5 przytyje, pomimo że nie objadam się to waga jak szalona idzie- przed ciążą 2 posiłki max- wiecznie na diecie a teraz jednak jem częściej ale małe porcje, dr mówił że te 12kg to: wody, macica, dziecko, łożysko i krwioobieg , także chwila po porodzie i zejdziemy z tej wagi ;-)
liskka 12 kg ale czuję że jeszcze z 5 przytyje, pomimo że nie objadam się to waga jak szalona idzie- przed ciążą 2 posiłki max- wiecznie na diecie a teraz jednak jem częściej ale małe porcje, dr mówił że te 12kg to: wody, macica, dziecko, łożysko i krwioobieg , także chwila po porodzie i zejdziemy z tej wagi ;-)