reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kasik36, super z fryzjerem, szczęśliwa mama to i bobas zadowolony :-) jaki masz sterylizator do butelek?

Wygotowalam butelki i smoczki (osobno) i pozostaje osad,
Musiałam płukać jeszcze raz...

reklama
Joasia u mnie nawal trwal rowno dwa dni. Tylko ze moja na cycku to ja przystawialam co chwila a jak ona nie chciala to sciagalam ale tylko delikatnie. Chociaz te 2dni to byl dramat ale dalam rade. Pozniej w 6tygodniu mialam kryzys laktacyjny i bardzo malo pokarmu i powiem ci ze to mnie bardziej wykonczylo psychicznie bo dziecko bylo glodne.

Witamina D a D3 to to samo? Bo nam kazali podawać wit. D i to od początku jak tylko wyszliśmy ze szpitala. Teraz przy tych kupach narazie odstawilismy.
Kasik a masz w zalecebiach żeby po 2 tygodniach podawać wit. K?

W kroplach dawalam raz dziennie po 5 kropli teraz 1 kapsulka na dzien. Witamine K podaje sie chyba tylko przy kp ale pewna nie jestem. A witamina d i d3 to chyba to samo...

reklama
Do góry