reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny mam 3 prześcieradła z gumką do kołyski któraś chętna? Jedno z froty białe i dwa flanelkowe beżowe/kremowe w brązowe misie. Jeśli tak to pisać na priv ;)

reklama
Znajomy jadac do pracy kupil mi Bebilon comfort i przywiozl do domu wiec kolejne karmienie juz bedzie tym mlekiem. W nocy raz dalam swoje a nad ranem zwykly Bebilon. Jak na razie Junior spi i kup od dwoch karmien nie bylo wiec moze juz sie przyzwyczail do nowego mleka a genialna matka znowu mu zrobi rewolucje i wroci do normalnego.

Probiotyk trzeba dawac na lepsze trawienie i lepsza prace jelitek. Ja mialam w zaleceniach w sumie to podaje ciagle bo pediatra zaleca. Ja daje dicoflor jest w kroplach lub kapsulkach do mleka .

Z ta wit D tez jest roznie .. Nam pediatra odstawila bo za szybko Hani ciemiaczko zarastalo. Teraz dawalam od pazdziernika do marca a teraz to juz sloneczko ;-)

Kasik36, nie podawaj sama. Pediatra ci powie co i jak . U nas wit D podają wszystkim dzieciom, a deficytu słońca nie ma .

reklama
Liskka tak wlasnie zamierzam zrobic :) Ja biore wit D3 juz ponad rok i to duza dawke 2000 j, badalam w trakcie i mam w normie ale nawet nie w gornej granicy jak to sie mozna byloby spodziewac po tak dlugiej kuracji.

Junior zaliczyl dzisiaj pierwszy spacer z babcia i to dwugodzinny a mama w tym czasie zafundowala sobie fryzjera, tylko mycie z modelowaniem ale od razu lepiej sie poczulam. Oczywiscie sciskalam w reku telefon i mialam ochote dzwonic co 5 minut ale dalam rade ;) Bylam tez po male zakupy i w kolekturze lotto, moze moj zajaczek przyniesie mi szczescie i wygramy ;)

Ostatnia edycja:
Do góry