reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny mam 3 prześcieradła z gumką do kołyski któraś chętna? Jedno z froty białe i dwa flanelkowe beżowe/kremowe w brązowe misie. Jeśli tak to pisać na priv ;)

reklama
Znajomy jadac do pracy kupil mi Bebilon comfort i przywiozl do domu wiec kolejne karmienie juz bedzie tym mlekiem. W nocy raz dalam swoje a nad ranem zwykly Bebilon. Jak na razie Junior spi i kup od dwoch karmien nie bylo wiec moze juz sie przyzwyczail do nowego mleka a genialna matka znowu mu zrobi rewolucje i wroci do normalnego.

Probiotyk trzeba dawac na lepsze trawienie i lepsza prace jelitek. Ja mialam w zaleceniach w sumie to podaje ciagle bo pediatra zaleca. Ja daje dicoflor jest w kroplach lub kapsulkach do mleka .

Z ta wit D tez jest roznie .. Nam pediatra odstawila bo za szybko Hani ciemiaczko zarastalo. Teraz dawalam od pazdziernika do marca a teraz to juz sloneczko ;-)

Kasik36, nie podawaj sama. Pediatra ci powie co i jak . U nas wit D podają wszystkim dzieciom, a deficytu słońca nie ma .

reklama
Liskka tak wlasnie zamierzam zrobic :) Ja biore wit D3 juz ponad rok i to duza dawke 2000 j, badalam w trakcie i mam w normie ale nawet nie w gornej granicy jak to sie mozna byloby spodziewac po tak dlugiej kuracji.

Junior zaliczyl dzisiaj pierwszy spacer z babcia i to dwugodzinny a mama w tym czasie zafundowala sobie fryzjera, tylko mycie z modelowaniem ale od razu lepiej sie poczulam. Oczywiscie sciskalam w reku telefon i mialam ochote dzwonic co 5 minut ale dalam rade ;) Bylam tez po male zakupy i w kolekturze lotto, moze moj zajaczek przyniesie mi szczescie i wygramy ;)

Ostatnia edycja:
Do góry