reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A dlaczego masz maluszka na comforcie ??? Rozumiem ze jestes zielona w tym temacie tak jak kazda z nas na poczatku ale jestesmy tu po to aby tez radzic w razie pytan i watpliwosci. Wieksze dziecko mozna sxybciej przestawic z jednego mleka na drugie a taki maluszek jak Twoj potrzebuje czasu .

reklama
Kasik moze brzuszek Go boli od tego mleka dlatego taki niespokojny ? Jezeli nie macie kolek czy zaparc to wedlug mnie bez sensu vomfort dawac. Teraz juz Twoja decyzja czy zostawiasz to mleko czy jednak comfort.... Tylko nastepnym razem pamietaj ze mleko stopniowo sie wprowadza zeby brzuszek dziecka prztzwyczaic. A i nastepnym razem jak masz jakies pytania czy watpliwosci to pytaj po to tu tez jestesmy.

Lilka to wysle jutro M po comfort z rana bo zamowilam 12 puszek wiec i tak chcialabym do niego wrocic. A stopniowo tzn jak? 1 karmienie dziennie nowym mlekiem pierwszego dnia, dwa karmienia drugiego itd?

Kasik kupilas 12 puszek :/ żebyś tego kąt nie postawiła tak jak ja 3 puszki NANA. Według mnie trochę dużo właśnie ze względu ze czasem się tak zdaza że mleko trzeba zmienić :/

Milena ale Kasik nie ma problemu z malutkim na comforcie tylko na zwyklym . A przeciez moze pic to mleko do 6 mc a potem przejsc na 2 . Ja Hani zmienilam z comfortu na zwykly bebilon jak skonczyla 4 mc .

reklama
Do góry