reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Magda właśnie niedawno zastanawiałam się jak długo suplementuje się k+D :-) dzięks za info ;-)

Kasik to faktycznie pozostaje odciaganie. Może niedlugo też będziesz miała nawal tak jak dziewczyny, to będzie łatwiej. A jak nie to trudno. Na mm dzieci też są zdrowiutkie i ładnie rosną. Tylko tak nam głowy magluja że trzeba karmić piersią. Koleżanka jedno dziecko karmiła mm a drugie cycem. Mowi że tak samo się rozwijały, tak samo chorowały

Kate kciuki za wizyte. Na pewno wyjdziesz zadowolana i wzruszona. A skąd Twoj M to wszystko wie? Tak już się oczytał :-) SN = siłami natury

reklama
smerfeta tak mi się podoba wasze nastawienie tutaj, takie optymistyczne:tak:nie mam na nic wpływu, wiec co ma być to jutro będzie..A co do mojego M to miał już przyjemność wymieniać pieluchy i podcierać tyłeczek, ale zdziwiłam się że taki poinformowany, bo nawet jak mężczyźni mają dzieci to czasem nawet nie wiedzą jakiego mleka ich żona używa do karmienia :-D A ty na jakim etapie jesteś bo suwaczka brak a pomieszane na forum mamusie z ciężarówkami są:happy:

Kate dziękuję, że pytasz :-) Na szczęście skurcze ustały i mam nadzieję, że tak już zostanie. Nic więcej nie wiem, pewnie jutro będę wiedziała coś więcej po obchodzie.
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&

smerfeta thnx za suwaczek:-) gratuluje córeczki. A z M to jeszcze zobaczymy jak będzie, bo już narzeka że on "czuje" się za stary na pieluchy. A chciałam nadmienić że ma nie całe 35 lat:-D

Luize moja bratowa tez miała skracającą się szyjkę i wszystko się skończyło dobrze, bo obie ciąże rozpakowane o czasie, więc u Ciebie tez będzie dobrze:tak:

Ostatnia edycja:
kate, kciuki za wizyte jutro !!
Ja mam usg we wtorek i potem wizyte u prowadzącej w środę. To będzie chyba już moje ostatnie usg :-) Dzisiaj pozamawiałam już chyba ostatnie rzeczy do pokoju małego, i powoli możemy ogarniać bałagan który w nim jest obecnie. W końcu nie zamawiam ochraniacza na łóżeczko, może sama uszyje jak mi się spodoba jakiś materiał :)

A tak poza tym, to kogo dopisać z nowych ciężarówek do kalendarza? śmiało...:-)

KWIECIEŃ
1. mi mi (14 kwietnia)
2. Hania39 (30 kwietnia) córka Lena

MAJ
3. Liskka
(13 maj) synek
4. Anulla28 (18 maj) córka Wiktoria Amelia
5. Aisa79 (25 maj) syn Marcel Marek
6. anula86@ (29 maj) córka

CZERWIEC

7. Luize ( 14 czerwiec) córka Zuzia i syn Mateusz

LIPIEC

8. lilka-1986 ​ ( 31 lipiec lub 1 sierpień)

WRZESIEŃ

9. kikifish87 ( 25 września)

PAŹDZIERNIK

10. GizaS (10październik)

Kate, powodzenia jutro i pięknych widoków na usg. Na pewno wszystko będzie ok i jeszcze trochę a Twój maluszek będzie buszował w brzuszku i kopał mamusię :)

Liskka, ja mam za tydzień w środę i obawiam się też że to moje ostatnie usg, bo znając mojego lekarza to wizytę ustawi mi w 39tc, a to różnie bywa:) No ciekawe ile mały lisek waży już:) Niedługo przejmiesz koszulkę liderki :)

Smerfeta, już malutka ma 4 tygodnie, tak szybko zleciało:)

Luize, trzymaj się i fajnie, że z szyjką się uspokoiło i lepiej się czujesz. Może na trochę wypuszczą Cię do domu:)

ja tez karmie swoim mlekiem tylko odciagam nie piersia bo maly nie chce i tez mam schizy bo wszyscy do okoła mowia zeby karmic piersia....

a co do probiotyku to co on daje pomaga na brzuszek?? bo ja tez nic nie daje a maly sie troche prezy jakby, nie wiem czy to nie kolki co dajecie na kolki ??

Witamine K potwierdzam daje sie jak jest przewaga mleka matki

A jak spia wasze dzieci?? ile razy sie budza??

dziewczyny ja na szybko jutro jade do szpitala jak dam rady to odezwe się będę piosac z tel... CC albo we wt albo w srode boje się :(((( a co do mleka moja polozna mi mowila ze najlepiej kupic w razie czego BEBILON COMFORT bo dzieciaczki nie maja przy tym wzdęć co do PROBIOTYKU tez mi polozna powiedziała ze się podaje ale to mi wszystko powie już po urodzeniu malej jaka dawke i jaki ten probiotyk

a dziekuje za wpisanie na liste :))))) trzymajcie kciuki... ja nie wiem jak sobie poradzę z dzidzia trochę przeraza mnie to najbardziej karmienie cycem czy będę mieć mleko... a i dziś z moim M byliśmy na sesji brzuszkowej wiec będzie fajna pamiatka najważniejsze ze zdazylismy i mala nie pchala się na swiat wcześniej... zmykam bo mala bardzo mnie kopie i musze się polozyc jutro mam być z samego rana w szpitalu... pozdrawiam wszystkie :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry