reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
A jak sie karmi kp i mm to jak podawac wit d i k?
lilka-1986
Fanka BB :)
Wit d 1 kapsulke na dobe K nie mam pojecia
genna
Olusia sa kapsulki z wit D i K , nie osobno i podawać 1 raz dziennie , nie masz zaleceń na wypisie?
kasik36
Mi polozna mowila, ze jak jest przewaga mm to tylko wit D. Kupilam z pompka bo podobno sie zdarzylo, ze dziecku wpadla islonka z kapsulki i sie poddusilo.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Genna ja podaje i witamine d i k bo ja karmie swoim mlekiem i mm
Magda_7891
Dodam że witaminę K+D przy kp podaje się tylko do 3 miesiąca później samą D
reklama
Aisa79 a co to za remonty??pokoik dziecięcy urządzacie??? no w sumie nie dużo czasu zostało sama radość, oby mi tez tak zleciało spokojnie. Mam jutro kolejne usg i zobaczymy czy nadal jest dobrze...A co do skrótów "sn" to poród naturalny??
Fajnie, ze młody taki ruchliwy, rozrabiaka z niego będzie, przynajmniej nie będziesz się nudzić
lilka widać, ze ty skarbem tutaj jesteś.. tak czytam o tych zmianach mleka, no i stwierdziłam ze przetestuje mojego M i zapytam o te zmianę mleka, probiotyki, taka zwykła babska ciekawość no i wiesz ze wykład mi zrobił na ten temat, czyli nie jest źle męża do pieluch a ja do pracy
luize jak tam w szpitalu?? jak się czujesz??
Fajnie, ze młody taki ruchliwy, rozrabiaka z niego będzie, przynajmniej nie będziesz się nudzić
lilka widać, ze ty skarbem tutaj jesteś.. tak czytam o tych zmianach mleka, no i stwierdziłam ze przetestuje mojego M i zapytam o te zmianę mleka, probiotyki, taka zwykła babska ciekawość no i wiesz ze wykład mi zrobił na ten temat, czyli nie jest źle męża do pieluch a ja do pracy
luize jak tam w szpitalu?? jak się czujesz??