reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Moj lisek tez ciagle ma czkawke , takie dziwne uczucie ja akurat go nie lubię, do przyjemnych nie należy -
Wole jak kopie juz :)

Miałam dziś gotować butelki i smoczki a jakos opadłam z sił, poleguje cały dzien

reklama
Joasia u nas z kupkami roznie, do tej pory byla raz dziennie ale od wczoraj zmienilismy mleko Bebilon comfort na zwykly bebilon bo zamowilam przez internet i nie doszlo a w mojej miescinie bylo tylko zwykle. No i dzisiaj mielismy 5 kup jakis takich twarozkowatych. Zawsze sa zolte wiec chyba ok. W ogole dzisiaj wieczorem Junior jest bardzo niespokojny, pospi 10 minut i placze, chyba mu to mleko nieprzypasowalo. Chociaz wlasnie takie dostawal w szpitalu wiec juz sama nie wiem, moze to poczatek kolek, oby nie.

Lilka bylam pewna, ze mleko dojdzie na czas, przesylka kurierska powinno byc w ciagu 2 dni a ja zamowilam 5 dni temu i nie przyszlo :( Wydawalo mi sie, ze skoro w szpitalu podawali mu Bebilin, ja w domu Bebilon comfort to jak wroce do Bebilonu to nie bedzie jakas duza zmiana ale moze masz racje. Jestem zielona w tym temacie :(

Bebilon comfort a bebilon zwykly to jest zupelnie co innego inny smak gestosc itd. Comfort jest mlekiem specjalnym. Nie wolno tak robic mozesz malemu zaszkodzic bo jego uklad trawienny nie do konca jeszcze dobrze pracuje tak samo jelitka ....

reklama
Milena tak puszcza baki bardzo glosno ale robil tez tak na poprzednim mleku.

Lilka moj Boze przestraszylas mnie nie na zarty :( A jak jutro pojade do innego miasta i kupie comfort i mu podam to bedzie dobrze?

Do góry