reklama
liskka
Fanka BB :)
Kotuśka, Gratulacje! Witamy malucha na świecie ! wypoczywaj !
KWIECIEŃ
1. Hania39 (30 kwietnia) córka Lena
4. Aisa79 (25 maj) syn Marcel Marek
5. anula86@ (29 maj) córka
CZERWIEC
6. Luize ( 14 czerwiec) córka Zuzia i syn Mateusz
LIPIEC
7. lilka-1986 ( 31 lipiec lub 1 sierpień)
WRZESIEŃ
8. kikifish87 ( 25 września)
PAŹDZIERNIK
9. GizaS (10październik)
KWIECIEŃ
1. Hania39 (30 kwietnia) córka Lena
4. Aisa79 (25 maj) syn Marcel Marek
5. anula86@ (29 maj) córka
CZERWIEC
6. Luize ( 14 czerwiec) córka Zuzia i syn Mateusz
LIPIEC
7. lilka-1986 ( 31 lipiec lub 1 sierpień)
WRZESIEŃ
8. kikifish87 ( 25 września)
PAŹDZIERNIK
9. GizaS (10październik)
Ostatnia edycja:
lilka-1986
Kotuska gratulacje !!!
Ja nie rozumiem jak mozna tak meczyc kobiety zeby na sile rodzily sn. Wazne ze wszystko dobrze sie skonczylo teraz wracaj szybko do zdrowia bo maluszek Cie potrzebuje .
Ja nie rozumiem jak mozna tak meczyc kobiety zeby na sile rodzily sn. Wazne ze wszystko dobrze sie skonczylo teraz wracaj szybko do zdrowia bo maluszek Cie potrzebuje .
Magda_7891
Kotuska, gratulacje! Ale się wycierpialas teraz już musi być tylko lepiej.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Kotuska witamy Maleństwo na świecie
najwazniejsze ze sie wszystko dobrze skonczylo !
smerfeta
Lilka ja też tego nie rozumiem! To jest po prostu chore! Weź potem decyduj się na drugie dziecko gdy taka trauma za Tobą. Mam nadzieję że chociaż Kotuska trafi na sympatyczne położne
kotuska gratuluje dzidziusia ))) biedaku wspolczuje Ci ale dobrze ze już masz to za sobą i dzidzia jest zdrowa to najważniejsze, a ja tego tez nie rozumie jak tak można jeszcze w dzisiejszych czasach masakra do telewizji z tym bo to naprawdę przechodzi ludzkie pojecie
dziewczyny mam takie pytanie oczywiście chciałabym karmic cycem ale boje się ze będę miała zamalo pokarmu albo w ogole nie będę go miała po CC, jakim wy mlekiem dokarmiacie dzidzie bebilin czy jeszcze jakies inne mleczka????
a ja dziś do lekarza jade na wizyte i KTG jak już powie mi dokładny termin to LISSKA wpiszesz mnie na liste ale widze ze i tak będę pierwsza... a boje się coraz bardziej ((((( boje się ze ja nie będę umiala się zaopiekować maleństwem normalnie przeraza mnie to...
dziewczyny mam takie pytanie oczywiście chciałabym karmic cycem ale boje się ze będę miała zamalo pokarmu albo w ogole nie będę go miała po CC, jakim wy mlekiem dokarmiacie dzidzie bebilin czy jeszcze jakies inne mleczka????
a ja dziś do lekarza jade na wizyte i KTG jak już powie mi dokładny termin to LISSKA wpiszesz mnie na liste ale widze ze i tak będę pierwsza... a boje się coraz bardziej ((((( boje się ze ja nie będę umiala się zaopiekować maleństwem normalnie przeraza mnie to...
Ostatnia edycja:
reklama
genna
Kotuska gratuluje mamusiu witamy malenstwo na świecie
Dziewczyny to jest wlasnie chore , męczyć tak kobietę!!!!!! Ja tez mam traumę po porodzie i póki nie bede miała pewności ze bede moa miec CC to nie zdecyduje sie na kolejne dziecko Kotuska 3 maj sie , buziaki na lepsze samopoczucie !!!!
Dziewczyny to jest wlasnie chore , męczyć tak kobietę!!!!!! Ja tez mam traumę po porodzie i póki nie bede miała pewności ze bede moa miec CC to nie zdecyduje sie na kolejne dziecko Kotuska 3 maj sie , buziaki na lepsze samopoczucie !!!!