reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kotuska witamy Maleństwo na świecie :-) Tyle musiałaś się wycierpieć, na szczęście masz już to za sobą. Wracaj szybko do pełni sił.

reklama
Kotuśka, Gratulacje! Witamy malucha na świecie ! wypoczywaj !

KWIECIEŃ

1. Hania39 (30 kwietnia) córka Lena

MAJ
2. Liskka
(13 maj) synek
3. Anulla28 (18 maj) córka Wiktoria Amelia
4. Aisa79 (25 maj) syn Marcel Marek
5. anula86@ (29 maj) córka

CZERWIEC

6. Luize ( 14 czerwiec) córka Zuzia i syn Mateusz

LIPIEC

7. lilka-1986 ​ ( 31 lipiec lub 1 sierpień)

WRZESIEŃ

8. kikifish87 ( 25 września)

PAŹDZIERNIK

9. GizaS (10październik)

Ostatnia edycja:
Kotuska gratulacje !!!

Ja nie rozumiem jak mozna tak meczyc kobiety zeby na sile rodzily sn. Wazne ze wszystko dobrze sie skonczylo teraz wracaj szybko do zdrowia bo maluszek Cie potrzebuje .

Kotuska witamy Maleństwo na świecie
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
najwazniejsze ze sie wszystko dobrze skonczylo !

Lilka ja też tego nie rozumiem! To jest po prostu chore! Weź potem decyduj się na drugie dziecko gdy taka trauma za Tobą. Mam nadzieję że chociaż Kotuska trafi na sympatyczne położne

kotuska gratuluje dzidziusia :)))) biedaku wspolczuje Ci ale dobrze ze już masz to za sobą i dzidzia jest zdrowa to najważniejsze, a ja tego tez nie rozumie jak tak można jeszcze w dzisiejszych czasach masakra do telewizji z tym bo to naprawdę przechodzi ludzkie pojecie

dziewczyny mam takie pytanie oczywiście chciałabym karmic cycem ale boje się ze będę miała zamalo pokarmu albo w ogole nie będę go miała po CC, jakim wy mlekiem dokarmiacie dzidzie bebilin czy jeszcze jakies inne mleczka????

a ja dziś do lekarza jade na wizyte i KTG jak już powie mi dokładny termin to LISSKA wpiszesz mnie na liste ale widze ze i tak będę pierwsza... a boje się coraz bardziej :(((((( boje się ze ja nie będę umiala się zaopiekować maleństwem normalnie przeraza mnie to...

Ostatnia edycja:
Mi mi, nie ma sprawy :-) Każdy chyba sie boi mniej lub bardziej , ja tez mam obawy. My z M wszystko musimy ogarnąć sami, ale dużo jest takich ludzi co sami musza sobie radzić.
Daj znać po wizycie :-)

reklama
Kotuska gratuluje mamusiu ;) witamy malenstwo na świecie ;)
Dziewczyny to jest wlasnie chore , męczyć tak kobietę!!!!!! Ja tez mam traumę po porodzie i póki nie bede miała pewności ze bede moa miec CC to nie zdecyduje sie na kolejne dziecko :( Kotuska 3 maj sie , buziaki na lepsze samopoczucie !!!!

Do góry